Køkken / To go-kopper / Termokop 380ml
Brands:AYA&IDA

Termokop 380ml

179,00 kr.

Stilren og genanvendelig termokop 380ml, så du kan nyde din varme kaffe eller te på farten. Spar penge og mindsk engangsforbrug. Koppen har et praktisk låg, der let åbnes med én hånd og samtidig sikrer at dine varme drikke ikke ender i tasken, hvis koppen vælter.

Læs mere →

Ryd

Beskrivelse

Stilren og praktisk termokop 380ml, så du kan nyde din varme kaffe eller te på farten. Den er genanvendelig og et bæredygtigt alternativ til de engangskrus meget kaffe bliver serveret i.

Koppen er dansk designet med farver der passer til de velkendte drikkeflasker 500ml fra AYA&IDA. Koppens låg er udviklet til både at være god at drikke af, og er lavet til at holde tæt. Selv hvis den bliver rystet eller væltet. Låget kan derudover let åbnes med én hånd, hvilket er utrolig praktisk.

I følge Dansk Kaffeinformation, køber hver syvende dansker en kop færdigbrygget kaffe mindst én gang om ugen. Kaffen vi drikker på farten kommer næsten altid i et papkrus foret med plastik og med et plastiklåg på toppen, så kaffen ikke skvulper over. Ingen af delene bliver genanvendt, og ender i stedet i skraldespanden til forbrænding.

Hvorfor vælge en termokop fra AYA&IDA?

  • Genanvendeligt alternativ til engangskrus
  • Holder dine varme drikke varme længe
  • Praktisk låg, der både holder tæt og er godt at drikke af
  • Termokoppen holder tæt, så den er sikker at have med i tasken
  • Den tåler opvaskemaskine

Flot og tætsluttende termokop

Termokoppen er udviklet efter samme princip som drikkeflaskerne fra AYA&IDA. De dobbeltvæggede sider af 18/8 rustfrit stål er beklædt med et kobberlag, hvilket gør at koppen ikke bare holder på varmen, det sikrer også, at koppen ikke bliver varm at holde på. Låget er lavet i rent BPA frit PP (polypropylen), og sluttes tæt med en silikonemembran.

Den ligger godt i hånden og grundet powdercoating er den utrolig holdbar. Koppen har et unikt og stilrent look. Størrelsen og udformningen er udviklet til at passe i de fleste kopholdere monteret i biler.

Termokoppen er perfekt, når du ønsker at tage hjemmefra med kaffe, og når du ønsker en kaffe fra din lokale kaffebar. Koppen er også yderst praktisk til køreturen, da låget har en praktisk klik-knap, så det nemt kan åbnes og lukkes med én hånd.

Brug termokoppen med vores formalet økologiske kaffe i komposterbar emballage eller bryg en dejlig kop te med de fine genanvendelig tefilter i glas og en vores økologiske teblandinger.

Se også vores to go-kop i glas med silikonelåg

Aya&Ida er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. Aya&Idas filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer.

Yderligere information

Farve

Sort, Grøn, Creme beige, Gul, Dark Grey

Varenummer 1507545e
Varenummer 1507545c
Varenummer 1507545d
Varenummer 1507545a
Varenummer 1507545b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.