Termokop 500ml

199,00 kr.

Stilren og genanvendelig termokop 500ml, så du kan nyde din varme kaffe eller te på farten. Spar penge og mindsk engangsforbrug. Koppen har et praktisk låg, der let åbnes med én hånd og samtidig sikrer at dine varme drikke ikke ender i tasken, hvis koppen vælter.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507546 Kategorier: , , , Tags: ,
Brands:AYA&IDA

Beskrivelse

Stilren og praktisk termokop 500ml. Perfekt til at nyde din varme kaffe eller te på farten. Den er genanvendelig og et bæredygtigt alternativ til de engangskrus, meget kaffe bliver serveret i.

Koppen er dansk designet med farver der passer til de velkendte drikkeflasker 500ml fra AYA&IDA. Koppens låg er udviklet til både at være god at drikke af, og at holde tæt selv hvis den bliver rystet eller væltet. Låget kan derudover let åbnes med én hånd, hvilket er utrolig praktisk.

I følge Dansk Kaffeinformation, køber hver syvende dansker en kop færdigbrygget kaffe mindst én gang om ugen. Kaffen vi drikker på farten kommer næsten altid i et papkrus foret med plastik og med et plastiklåg på toppen, så kaffen ikke skvulper over. Ingen af delene bliver genanvendt, og ender i stedet i skraldespanden til forbrænding.

Flot og tætsluttende termokop

Termokoppen er udviklet efter samme princip som drikkeflaskerne fra AYA&IDA. De dobbeltvæggede sider af 18/8 rustfrit stål er beklædt med et kobberlag, hvilket gør at koppen ikke bare holder på varmen. Det sikrer også, at koppen ikke bliver varm at holde på. Låget er lavet i rent BPA frit PP (polypropylen), og sluttes tæt med en silikonemembran.

Den ligger godt i hånden og grundet powdercoating er den utrolig holdbar. Koppen har et unikt og stilrent look. Størrelsen og udformningen er udviklet til at passe i de fleste kopholdere monteret i biler. Termokoppen er perfekt, når du ønsker at tage hjemmefra med kaffe, og når du ønsker en kaffe fra din lokale kaffebar. Koppen er også yderst praktisk til køreturen, da låget har en praktisk klik-knap, så det nemt kan åbnes og lukkes med én hånd.

Brug termokoppen med formalet økologiske kaffe i komposterbar emballage eller bryg en dejlig kop te med de fine genanvendelig tefilter i glas og en af vores økologiske teblandinger.

Se også vores to go-kop i glas med silikonelåg

Aya&Ida er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis. De har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. Aya&Idas filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer.

Yderligere information

Farver

Sort, Grøn, Creme beige, Gul

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *