To go-kop 235 ml

Fra 95,00 kr.

Med to go-kop 235 ml kan du let undgå engangskopper, når du skal have en kop kaffe på farten. Koppen er lavet af mundblæst glas med silikone sleeve og låg, og findes i flere farver.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507547 Kategorier: , , , , Tags: , ,
Brands:SoL cups

Beskrivelse

Flot to go-kop 235 ml. er en fin og enkel erstatning til et pap to go-kop, de fleste kender. Den lille størrelse, gør koppen perfekt til en lille kop forfriskende kaffe eller te, og er nem at have i tasken.

I følge Dansk Kaffeinformation, køber hver syvende dansker en kop færdigbrygget kaffe mindst én gang om ugen. Kaffen vi drikker på farten kommer næsten altid i et papkrus foret med plastik og med et plastiklåg på toppen, så kaffen ikke skvulper over. Ingen af delene bliver genanvendt, og ender i stedet i skraldespanden til forbrænding. Det er jo ærgerligt og et ret stort engangsforbrugs-spild.

Hér kommer vores genanvendelige to go-kop fra SoL ind i billedet. De fleste kaffebarer laver nemlig glædeligt kaffen i din medbragte kop, og nogle steder giver sågar rabat, når man medbringer selv. De fine og lækre SoL to go-kopper er lavet af mundblæst glas med sleeve og låg i silikone. Disse materialer er nøje udvalgt, da glas er et af de mindst miljøbelastende materialer der findes. Glas absorberer ikke misfarvning, smag eller tilfører koppens indhold nogen form for kemi. Koppen er let og fylder ikke meget i tasken.

to go-kop kaffe to go

Silikonelåget og sleevet er BPA-frit, og sikrer et godt greb på koppen, uden at man brænder sig. Vi sælger desuden også glasset uden sleeve og låg. Koppen kan indeholde 8 oz – det svarer til ca. 235 ml.

Koppen findes også i 350 ml og 470 ml.

SoL to go-kop kan gå i opvaskemaskinen og mikroovnen.

Koppen er perfekt til en kop kaffe – fx fra vores ØNSK bionedbrydelige kaffekapsler eller genanvendelige kaffekapsel

To go kop farver

  • Seaside Slate – Brun
  • Blue Stone – Blå
  • Radiant Rosé – Rosa
  • Deep Sea Green – Grøn
  • Basalt Black – Sort
  • Mystic Mauve – Lilla
  • Perfect pink – Lyserød
  • Naked cup (uden silikone-omslag og låg)

Har du brug for en termokop to go? Se vores termokopper, der holder tæt, på 380 ml eller 500 ml.

Kopperne leveres i en smuk pap-æske, som kan sorteres som papaffald, men som vi anbefaler at man genanvender til opbevaring eller som gaveindpakning.

SoL cups er et australsk firma, der går op i at udbrede muligheden for at undgå plastik i hverdagen. Ejeren havde selv lagt sit liv om, og ønskede at gøre det nemmere for alle andre at undgå plastik. SoL cups går meget op i, at det er gennemførte og gennemtænkte produkter, hvorfor de fx bruger håndpustet glas, som er mere bæredygtigt.

Yderligere information

Farve

Seaside Slate, Radiant Rosé, Blue Stone, Deep Sea Green, Basalt Black, Mystic Mauve, Perfect Pink, Naked cup

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...