Ubleget bagepapir

Fra 35,00 kr.

100% ubleget, FSC-certificeret og komposterbart bagepapir i ark eller på rulle. Papiret er fri for hormonforstyrrende “polyflourerende stoffer” som er til skade for både dig og miljøet.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507099 Kategori:

Beskrivelse

Bagepapir fra If You Care er FSC-certificeret, ubleget og klorfrit. Bagepapiret er fri for polyflourerende stoffer, som er skadelige for både dig og miljøet (Læs mere i denne artikel fra Politiken)

Papiret kan anvendes i mikrobølgeovn og ovn op til 220 grader. Bagepapiret findes i to udgaver: i 24 ark, hvor hvert ark måler 31,75 x 40,64 cm, og en rulle á 19,8 meter x 33 cm. Begge slags passer til en normal bradepande. Papiret er certificeret komposterbart, og kan altså efter brug komposteres.

If You Cares bagepapir kommer i en ubleget genbrugspapirsemballage, som bagepapiret kan opbevares i. Emballagens tryk er lavet med grøntsagsbaseret blæk.

Se også vores bivokspapir som er genanvendelig indpakning til madpakker eller madrester – så kan du undgå folie og husholdningsfilm.

If You Care er et amerikansk firma, der siden 1990 har lavet produkter af høj kvalitet med stor fokus på miljøpåvirkningen. If You Care går meget op i den miljømæssige, såvel som sociale ansvarlighed i produktionen af deres produkter. Al emballage er fremstillet af ubleget genanvendt pap eller papir, som du bør genanvende igen.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Variant

I ark, Rulle

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ubleget bagepapir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...