Køkken / Ubleget bagepapir

Ubleget bagepapir

Fra 35,00 kr.

100% ubleget og komposterbart bagepapir i ark eller på rulle. Papiret er fri for hormonforstyrrende “polyflourerende stoffer”.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bagepapir fra If You Care er ubleget og klorfrit. Bagepapiret er fri for polyflourerende stoffer

Papiret kan anvendes i mikrobølgeovn og ovn op til 220 grader. Bagepapiret findes i to udgaver: i 24 ark, hvor hvert ark måler 31,75 x 40,64 cm, og en rulle á 19,8 meter x 33 cm. Begge slags passer til en normal bradepande. Bagepapiret har en helt tynd silikonebelægning. Papiret er certificeret komposterbart, og kan altså efter brug komposteres.

  • Fri for polyflourerende stoffer
  • Kan anvendes i mikroovn og ovn op til 220 grader
  • Bagepapiret er certificeret OK hjemmekompost
  • Kommer i emballage af ubleget genbrugspapir
  • Emballagens tryk er af grøntsagsbaseret blæk

If You Cares bagepapir kommer i en ubleget genbrugspapirsemballage, som bagepapiret kan opbevares i. Emballagens tryk er lavet med grøntsagsbaseret blæk. Bagepapiret er certificeret OK hjemmekompost.

If You Care er et amerikansk firma. If You Care går meget op i en social ansvarlighed i produktionen af deres produkter. Al emballage er fremstillet af ubleget genanvendt pap eller papir, som du bør genanvende igen.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Variant

I ark, Rulle

Varenummer 1507099b
Varenummer 1507099a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.