Ubleget bagepapir

Fra 35,00 kr.

100% ubleget og komposterbart bagepapir i ark eller på rulle. Papiret er fri for hormonforstyrrende “polyflourerende stoffer” som er til skade for både dig og miljøet.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507099 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Bagepapir fra If You Care er ubleget og klorfrit. Bagepapiret er fri for polyflourerende stoffer, som er skadelige for både dig og miljøet (Læs mere i denne artikel fra Politiken)

Papiret kan anvendes i mikrobølgeovn og ovn op til 220 grader. Bagepapiret findes i to udgaver: i 24 ark, hvor hvert ark måler 31,75 x 40,64 cm, og en rulle á 19,8 meter x 33 cm. Begge slags passer til en normal bradepande. Papiret er certificeret komposterbart, og kan altså efter brug komposteres.

If You Cares bagepapir kommer i en ubleget genbrugspapirsemballage, som bagepapiret kan opbevares i. Emballagens tryk er lavet med grøntsagsbaseret blæk. Bagepapiret er certificeret OK hjemmekompost.

Se også det genanvendelige bagepapir, der kan bruges igen og igen. Eller muffinsforme i ubleget papir.

If You Care er et amerikansk firma, der siden 1990 har lavet produkter af høj kvalitet med stor fokus på miljøpåvirkningen. If You Care går meget op i den miljømæssige, såvel som sociale ansvarlighed i produktionen af deres produkter. Al emballage er fremstillet af ubleget genanvendt pap eller papir, som du bør genanvende igen.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Variant

I ark, Rulle

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...