Køkken / Vegansk vokspapir 3-pak
Brand:Omtænk

Vegansk vokspapir 3-pak

199,00 kr.

Vegansk vokspapir 3-pak i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Et vegansk og genanvendeligt alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir, der beskytter din mad og forsinker udtørring. Kommer i pakker med 3 størrelser, og findes i grøn, gul eller multi.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Håndlavet vegansk vokspapir 3-pak eller også kaldet voksklæde er et alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir. Det er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld, der er imprægneret med en plantebaseret voksblanding.

Voksblandingen består af økologiske olier, kakaosmør, plantevoks fra den lille Candelilla busk og dammar harpiks. Vokspapiret er en vegansk, skærmende og åndbar indpakning, der vil holde din rester eller råvarer friske ved at beskytte mod kondens og forsinke udtørring.

Hvorfor vegansk vokspapir?

  • Kan erstatte husholdningsfilm og sølvpapir
  • Skærmende og åndbar indpakning til mad
  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Plantebaseret voksblanding
  • Klædet er imprægneret, skåret og pakket i Danmark
  • Vokspapiret kan bruges igen og igen

Vegansk vokspapir 3-pak rengøring

Vegansk vokspair 3-pak kan bruges over alle former fødevarer, aftensmadsrester mm. bortset fra råt kød, fisk og ananas. Efter brug tørres klædet af med en fugtig klud, eller vaskes nænsomt med lunkent vand og evt. lidt sæbe – for eksempel vores håndlavet opvaskesæbe. Tør efter med et viskestykke, eller hæng det til tørre – brug ikke radiatoren. Vokspapiret kan ikke gå i opvaske- eller vaskemaskinen. Vokspapiret kan herefter genanvendes. Papiret lukkes nemt ved at massere det mellem hænderne, så papiret og voksen varmes op og det kan formes som om det der nu skal pakkes ind.

Varianter

  • 3-pak Grøn – 3 størrelser i grøn
  • 3-pak Gul – 3 størrelser i gul
  • 3-pak Multi Grøn – 1 stk. lille grøn, 1 stk. mellem gul, 1 stk. stor grøn
  • 3-pak Multi Gul – 1 stk. lille gul, 1 stk. mellem grøn, 1 stk. stor gul

Økologisk bomuld

Den økologiske bomuld er dyrket, forarbejdet og trykt efter de globale standarder indenfor tekstilindustrien – GOTS (Global Organic Textile Standard). Klædet er imprægneret, skåret og pakket i Danmark. Vokspapir 3-pak indeholder tre ark vokspapir i størrelser på hhv. 20 x 20 cm, 25 x 25 cm og 34 x 34 cm og kommer i pakker med grøn, gul eller multi. Det kan bruges igen og igen og holder i op til 6-12 måneder alt efter brug. Vokspapiret kan herefter komposteres.

Se også vores vokspapir, der sælges i pakker med to ens stykker, så kan du selv mikse og matche de farver og størrelser, der passer bedst til dig.

TIP: Er vokspapiret blevet lidt træt, og har svært ved at hæfte? Det kan hurtigt opfriskes med vores voksblok, så det kan bruges igen.

Se også vores bivokspapir fra BISTAD i neutrale farver.

Yderligere information

Farve

Grøn, Gul, Multi Grøn, Multi Gul

Varenummer 1507617d
Varenummer 1507617c
Varenummer 1507617b
Varenummer 1507617a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...