Køkken / Vegansk vokspapir
Brand:Omtænk

Vegansk vokspapir

Nedsat

Fra 76,30 kr. 109,00 kr.

Vegansk vokspapir af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Et alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir, der kan bruges igen og igen. Kommer i tre størrelser og to fine farver.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Håndlavet vegansk vokspapir eller voksklæde er et alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir. Det er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld, der er imprægneret med en plantebaseret voksblanding.

Voksblandingen består af økologiske olier, kakaosmør, plantevoks fra den lille Candelilla busk og dammar harpiks. Vokspapiret er en vegansk, skærmende og åndbar indpakning, der vil holde din rester eller råvarer friske ved at beskytte mod kondens og forsinke udtørring.

Hvorfor vegansk vokspapir?

 • Kan erstatte husholdningsfilm og sølvpapir
 • Skærmende og åndbar indpakning til mad
 • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
 • Plantebaseret voksblanding
 • Klædet er imprægneret, skåret og pakket i Danmark
 • Vokspapiret kan bruges igen og igen

Vegansk vokspapir rengørring

Vores vokspair kan bruges over alle former fødevarer, aftensmadsrester mm. bortset fra råt kød, fisk og ananas. Efter brug tørres klædet af med en fugtig klud, eller vaskes nænsomt med lunkent vand og evt. lidt sæbe – for eksempel vores håndlavet opvaskesæbe. Tør efter med et viskestykke, eller hæng det til tørre – brug ikke radiatoren. Vokspapiret kan ikke gå i opvaske- eller vaskemaskinen. Vokspapiret kan herefter genanvendes. Papiret lukkes nemt ved at massere det mellem hænderne, så papiret og voksen varmes op og det kan formes om om det der nu skal pakkes ind.

Økologisk bomuld

Den økologiske bomuld er dyrket, forarbejdet og trykt efter de globale standarder indenfor tekstilindustrien – GOTS (Global Organic Textile Standard). Klædet er imprægneret, skåret og pakket i Danmark. Vores veganske vokspapir findes i tre størrelser på hhv. 20 x 20 cm, 25 x 25 cm og 34 x 34 cm og kommer i pakker af to ens størrelser i enten grøn, lys gul eller med en af hver farve. Det kan bruges igen og igen og holder i op til 6-12 måneder alt efter brug. Vokspapiret kan herefter komposteres.

Se også vores veganske vokspapir 3-pak, der indeholder alle tre størrelser i enten grøn, gul eller multi.

TIP: Er vokspapiret blevet lidt træt, og har svært ved at hæfte? Det kan hurtigt opfriskes med vores voksblok, så det kan bruges igen.

Yderligere information

Farve

Grøn, Gul, Multi

Størrelser

2 stk. små, 2 stk. mellem, 2 stk. stor

Varenummer 1507619i
Varenummer 1507618h
Varenummer 1507618g
Varenummer 1507618f
Varenummer 1507618e
Varenummer 1507618d
Varenummer 1507618c
Varenummer 1507618b
Varenummer 1507618a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Food'ie madbeholder termo aya&ida madbeholderFoodie aya&ida genanvendelig termo madbeholder Nedsat
  Fra 199,00 kr. 229,00 kr.

  AYA&IDAs food’ie madbeholder kan holde din mad varm i 8 timer og kold i 12. Perfekt til at have mad med på farten. Fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad.

  Vælg muligheder
 • Stasherbag sandwich silikone madopbevaringstasher sandwich stasherbag platin silikone Nedsat
  69,30 kr. 99,00 kr.

  Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer! Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

  Vælg muligheder