Viskestykker

Viskestykker er en fast del af de flestes køkkener. Vi har flere varianter af viskestykker i hør og GOTS-certificerede økologisk bomuld. Viskestykkerne er holdbare og lavet af materialer med omtanke for miljøet. Viskestykkerne findes i flere farver og mønstre og har et simpelt, skandinavisk design.

1 Product

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Viskestykker i miljøvenlige materialer

Her på siden finder du vores udvalg af viskestykker, der er bæredygtige og lavet af holdbare materialer. Du finder viskestykker i fine designs og farver, der passer ind i et skandinavisk hjem. I udvalget finder du både viskestykker i både hør og GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan læse mere om GOTS-certificeringen her.

Viskestykke bedst i test

Her på siden finder du bl.a. de økologiske viskestykker fra The Organic Company, der har vundet Politikens test for bedste viskestykke.

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere bæredygtig. Vi gør også meget ud af at bevise, at bæredygtighed hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod er de bæredygtige produkter, du finder på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge. Vi undersøger alle vores produkter, skriver alt vi ved om dem i teksterne, så du kan være sikker på at du ved, hvad du køber.

Det er ikke store ændringer, du skal gøre, før du er mange skridt tættere en mere bæredygtig hverdag. Og ofte fører det første skridt og bevidstheden dig videre, og på den måde kan du og din familie udvikle sig i en mere bæredygtig retning.