Køkken / Voksblok
Brand:Omtænk

Voksblok

29,00 kr.

Voksblok til opfriskning af vores veganske vokspapir. Voksblokken består af  økologiske olier, kakaosmør, plantevoks fra den lille Candelilla busk og dammar harpiks. Vokspapiret et et alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Voksblok til opfriskning af dit vokspapir. Er dit veganske vokspapir lidt træt og har svært ved at hæfte, så kan den opfriskes med lidt af denne plantevoks. Vokspapiret er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld, der er imprægneret med en plantebaseret voksblanding. Vokspapiret er specialfremstillet til Simpelt.dk – det kan derfor ikke købes andre steder. Det er en vegansk, skærmende og åndbar indpakning, der vil holde din rester eller råvarer friske ved at beskytte mod kondens og forsinke udtørring. Voksblokken vejer 20 g og rækker til opfriskning af flere stykker vokspapir, alt efter størrelse.

Læs mere om vores veganske vokspapir og vokspapir som 3-pak.

Voksblokken består af økologiske olier, kakaosmør, plantevoks fra den lille Candelilla busk og dammar harpiks.Du kan genopfriske dit vokspapir med vores voksblok i ovnen eller ved hjælp af et strygejern. Voks kan være svært at få af, så brug handsker og gamle redskaber. 

I ovnen:

 1. Voksblandingen er klistret, så benyt handsker.
 2. Tænd ovnen på 120°C. Brug en dyb bageplade og læg dit vokspapir på et stykke bagepapir.
 3. Voksblokken smeltes over vandbad, og fordeles over vokspapiret med en gammel pensel eller silikonespartel – en hård spatel virker bedst.
 4. Bagepladen med bagepapir og vokset stof sættes i ovnen. Her kan voksen nu fordele sig ud over stoffet, hvis der er områder der er blevet glemt.
 5. Tag bagepladen med vokspapiret ud af ovnen efter et par minutter, og luft det let frem og tilbage.
 6. Voksen er varm, så brug handsker og vær forsigtig. Skulle der alligevel kommer lidt voks på din bageplade, så sæt den tilbage i ovnen uden bagepapir og vokspapir.
 7. Når voksen er smeltet kan den fjernes med lidt køkkenrulle, og herefter vaskes med varmt vand og sæbe.

Med strygejern:

Man kan også stryge vokspapiret efter den smeltede voks er blevet påført.

 1. Voksblokken smeltes over vandbad, og fordeles over vokspapiret med en gammel pensel eller silikonespartel – en hård spatel virker bedst. Det er meget vigtigt at stryge vokspapiret mellem to stykker bagepapir samt at dække strygebrættet med et gammelt stykke stof da voks kan være svært at få af.
 2. Når du er tilfreds fjernes vokspapiret fra de to stykker bagepapir, og tørres ved at lufte det frem og tilbage – det går meget hurtigt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • oval stålmadkasse fra Pulito miljøvenlig uden plastik Udsolgt
  189,00 kr.

  Oval stålmadkasse med dertilhørende snackboks fra Pulito. Madkassen sparer miljøet for engangsplastik og du undgår hormonsforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik. Den er helt perfekt til rugbrødsmadder, sandwicher, snacks og salater.

  Læs mere
 • vegansk vokspapir GOTS-certificeret økologisk bomuld genanvendeligvokspapir 3-pak vegansk genanvendelig GOTS-certificeret bomuld økologisk
  199,00 kr.

  Vegansk vokspapir 3-pak i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Et vegansk og genanvendeligt alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir, der beskytter din mad og forsinker udtørring. Kommer i pakker med 3 størrelser, og findes i grøn, gul eller multi.

  Vælg muligheder
 • Naturlig vegansk pletfjerner miljørigtig god for miljøer uden kemi
  59,00 kr.

  Pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj.

 • Lundegaardens miljøvenlig fast opvaskesæbe uden plastik uden emballagemiljøvenlig fast opvaskesæbe uden plastik uden emballage
  80,00 kr.

  Fast og håndlavet opvaskesæbe fra danske Lundegaardens. Opvaskesæben er drøj og effektiv i brug, og har en lang holdbarhed. Med en fast opvaskesæbe undgår du bl.a. plastikflasker og sulfater. Duftfri.