Vokspapir

Det veganske vokspapir til mad er et miljøvenligt alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir. Madklædet er af GOTS-certificeret økologisk bomuld, kan bruges igen og igen, og vil holde din mad frisk.

3 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Vokspapir til mad

I denne kategori finder du vegansk vokspapir fra Omtænk af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Vokspapir til mad kan bruges over skåle med rester, direkte på brød, grøntsager og frugter – alt andet end råt kød, fisk og ananas. Det er en genanvendelig og miljøvenlig erstatning af sølvpapir og husholdningsfilm. Papiret lukkes nemt ved at massere det mellem hænderne, så papiret og voksen varmes op og det kan formes om om det der nu skal pakkes ind.

Bivoks wrap eller vegansk vokspapir

Vokspapiret har samme koncept som bivokspapir og bruges på helt samme måde, vores vokspapir er bare vegansk og er blevet imprægneret med en plantebaseret voksblanding. Voksblandingen består af økologiske olier, kakaosmør, plantevoks fra den lille Candelilla busk og dammar harpiks.

Vokspapiret er en vegansk, skærmende og åndbar indpakning, der vil holde din rester eller råvarer friske ved at beskytte mod kondens og forsinke udtørring. Vokspapiret rengøres let ved at tørre det efter med en fugtig klud, eller ved nænsomt at vaske det med lunkent vand og lidt sæbe. Hæng det til tørre eller tør efter med et viskestykke – og så er det klar til brug igen.

Du kan finde pakker med tre forskellige størrelser vegansk vokspapir, og vokspapir der sælges som pakker med to ens størrelser – så kan du selv vælge de størrelser, der passer til dine behov. Vokspapiret findes i grøn og lys gul men kan også købes så du får begge farver.

Trænger dit vokspapir til nyt liv, og har det svært ved at hæfte? Det kan opfriskes med vores voksblok, så det igen er klar til brug. Man kan opfriske sit vokspapir i ovnen eller ved at bruge et strygejern – du kan læse mere om hvordan her.