Køkken / Vokspapir / Bivokspapir neutral
Brand:BISTAD

Bivokspapir neutral

Nedsat
(1 kundeanmeldelse)

50,00 kr. 100,00 kr.

Håndlavet bivokspapir fra BISTAD i 100% økologisk bomuld. Bivokspapiret kan bruges som erstatning til sølvpapir og husholdningsfilm, da det kan genanvendes og herefter komposteres.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Håndlavet bivokspapir fra BISTAD. Bivokspapir, som også kaldes bivoks wrap, bivoksklæde eller bivoks madpapir kan bruges som erstatning til sølvpapir eller husholdningsfilm.

Papiret – eller stoffet, er lavet af 100% økologisk bomuld og bivoks fra den grønne pulje. Dette betyder, at biavlen er uden brug af pesticider. Bivoks wrap – kan bruges til alle former for fødevarer, bortset fra råt kød. Efter brug kan det vaskes i lunkent vand og mild sæbe (som f.eks. vores økologiske opvaskesæbe), og herefter genanvendes. Bivoks madpapir lukkes ved at massere det mellem hænderne, som varmer papiret op, og det samler sig.

Bivoksen gør stoffets overflade vandafvisende, jojobaolien gør overfladen antibakteriel og harpiksen bidrager til indpakningens formende effekt. BISTADs bivokspapir er i et minimalistisk og enkelt design.

Bivoks madindpakning har en anbefalet holdbarhed på omkring 1 år (men kan ofte holde længere), og kan herefter komposteres.

Bivoks wrap leveres i pakker af:

  • 2 stk lille á 18 x 20 cm
  • 2 stk mellem á 25 x 29
  • 2 stk stor á 33 x 36 cm
  • 1 stk xl á 43 x 58 cm
  • 3-pak med 1 stk af lille, mellem og stor.

TIP: Er bivokspapiret blevet lidt slidt i foldningerne, kan det kommes i ovnen ved lav eftervarme på en bageplade, hvorefter bivoksen udjævnes, og papiret er som nyt.

Ønsker du vokspapir uden bivoks, kan du vælge vegansk vokspapir i 2-pak eller 3-pak.

Bivokspapir rengøring

Det er nemt at rengøre sit bivoks madpapir. Det vaskes blot i lunkent vand og mild sæbe under hanen. Vandet må ikke være for varmt, da det i så fald vil ødelægge voksen. Bivoks wrap kan tage farve fra fødevarer som f.eks. rød peber el. lign – men dette har ingen betydning for produktet.

BISTAD er en dansk biavler-virksomhed. BISTAD ønsker ikke kun at skabe bedre vilkår for bierne, men har også stort fokus på socialt udsatte mennesker i nærområdet. BISTADs produkter fremstilles af såvel ansatte, som frivillige eller udsatte borgere, og der kan derfor forekomme mindre variationer i produkterne.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

Lille, Mellem, Stor, XL, 3-pak

Varenummer 1407024a

1 anmeldelse af Bivokspapir neutral

  1. Mariannne

    Jeg er en varm fortaler for bivokspapir! Jeg bruger det til min madpakke, og det er en daglig tilfredsstillelse, at jeg ikke behøver at bruge staniol, som jeg gjorde før.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...