Make-up med omtanke

Vores smukke make-up er lavet af naturlige ingredienser og med emballage der kan genanvendes. Det giver et smukt og naturligt look. Der findes mange forskellige produkter, så du kan finde lige det, der passer til dig og dit behov

Vi har selv afprøvet al make-up, bruger det i hverdagen og kan stå inde for indhold, anvendelse og holdbarhed. Vi har samlet lidt billeder af produkterne i brug, så du kan få en fornemmelse af, hvordan resultatet ser ud, når make-up’en er i brug

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Nana & Mia har prøvet de forskellige make-up pakker. Nana (mørkt hår) har “Make-up kit stor” på, mens Mia (lyst hår) har “Make-up kit lille” på.

Lip & Cheek tint overraskede os meget, da farverne ikke er så voldsomme, som de kan se ud. De er nemme at arbejde med. Liquid blush er enormt koncentreret, og 1 dråbe vil være nok til de fleste til begge kinder.

Der findes flere varianter af pudder, foundation, rouge og læbestifter. Er du til flydende eller cremet? Med eller uden pensel?

 • cream foundation Korento veganskcream foundation korento make-up vegansk
  315,00 kr.

  Cream foundation er en cremet foundation. Den er lavet med luksuriøse økologiske plante- og bærolier, der giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne. Den kommer i genanvendt papemballage.

  Vælg muligheder
 • Foundation serum korento veganskFoundation serum Korento make-up vegansk olier
  335,00 kr.

  Foundation serum er en flydende foundation, der skaber en strålende ungdommelig glød og udjævner hudtonen. Det hjælper med at udjævne ru hud, fine linjer og samtidig fugtes din hud. Findes i 6 forskellige nuancer.

  Vælg muligheder

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Vi håber at du har fået lidt inspiration til, hvordan produkterne kan bruges. Vi har kun vist et udvalg af produkterne, så du kan se alle vores make-up produkter her.