Om os

“Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget”

Om Simpelt.dk

Simpelt.dk er en webshop med alternativer til en hverdag med mere bevidst forbrug, mindre plastik- og engangsforbrug. Vi har fokus på, at det ikke behøver at være en stor forandring eller store tiltag du skal gøre for bl.a. at mindske sit affalds og engangsforbrug.

Engangsplastik er skiftet ud med produkter, som kan bruges igen og igen. Vi har fokus på kvalitet og produkter og materialer der mindsker engangsforbrug, som kan genanvendes.

Vi bruger mange kræfter på at undersøge og teste alle produkter på siden.

Vores grundtanke er, at vi hver især må starte dét sted, og i den størrelsesorden, det giver mening for os hver især. Med omtanke og let tilgængelighed kan vi rykke os mod “less waste” – og som man siger ”mange bække små, gør stor å”.

Vi håber, at du kan blive inspireret af vores side.

Hilsen Emma,
Stifter af Simpelt.dk

Vi prioriterer alle led

Hvilken emballage benytter Simpelt.dk?

Som webshop sender man en masse papemballage hver dag. Vi har udvalgt emballage af genanvendte materialer og certificeret produceret papemballage. Vi genbruger emballage fra vareleveringer, pakkefyld af genanvendt silkekardus eller fra vareleveringer og bruger tape af papir med naturgummi-klister.

Vi benytter også emballage fra Re-Zip, som er en cirkulær emballage, der kan genbruges.

Grundværdier

Vi har tre meget vigtige grundværdier, som vi har med i alt, hvad vi gør

Simpelt

Det skal være simpelt, at omlægge sine vaner” – vores mantra fra starten, og vores mest sagte og tænkte sætning. Denne sætning har vi altid i baghovedet.

Ingen engangsplast

Vi fokuserer på en hverdag uden plastik. Vi fokuserer på varer der mindsker plastik forbruget, og bruger ingen plastik i fragt-emballagen.

Gennemsigtighed

Vores varer er nøje udvalgt med fokus på bl.a. materiale, emballage og produktionsmiljø. Vi vægter information og vejledning højt

Bagom Simpelt.dk

Hvem er Simpelt.dk?

Jeg stiftede Simpelt.dk, da jeg manglede et sted, hvor jeg nemt kunne finde mere plastikfri alternativer til min hverdag. Med Simpelt.dk vil jeg vise, at det ikke nødvendigvis behøver at være krævende, at leve med fokus på mindre plastik og engangsforbrug, og at de sagtens kan passe ind i et ‘normalt’ skandinavisk og moderne familieliv.

Emma Bech Hansen

Stifter