Hvad er Simpelt.dk?

Plastikfri målsætning

Når vi siger plastikfri, mener vi PLASTIKFRI. Vi arbejder hårdt mod målet om helt at undgå dette i såvel produkter som emballage.

Simpelt

Vi mener, at det bør være simpelt at leve miljøvenligt, og at forbrugere ikke bør gå på kompromis med priser, kvalitet & æstetik.

Lokalt

Vi sælger, så vidt muligt, produkter fra danske eller europæiske virksomheder, der - ligesom os - går op i både kvalitet og bæredygtighed.

Det skal være simpelt at leve bæredygtigt!

Simpelt.dk er en webshop for den kvalitetsbevidste dansker, der ønsker at leve mere bæredygtigt. Vi tror på, at det er de små ting vi alle gør i hverdagen, der gør forskellen.

Det er okay, at man endnu ikke er klar til at gå 100% zero waste, og vi tror på, at de små skridt mod en mere miljøvenlig hverdag, er vejen frem for rigtig mange.

Vi peger ikke fingre, men rækker hånden ud giver tips og bevidsthed om, hvor mange gode alternativer der findes.  

Det skal være simpelt at leve miljøvenligt, og forbrugerne bør ikke gå på kompromis med pris, kvalitet & æstetik.

Velkommen til Simpelt.dk

Simpelt.dk sælger bæredygtige produkter til den kvalitetsbevidste forbruger

Simpelt.dk har en stærk målsætning om helt at undgå engangsplast – faktisk alle former for plastik, overhovedet. Vi har fokus på produkter, der kan genanvendes eller nedbrydes biologisk.

Med nogle produkter handler det om ændring af vaner, mens andre produkter er udskiftelige 1:1, og dermed et super simpelt miljøvenligt valg.

Add to cart