Hvad er Simpelt.dk?

Plastikfri

Vi fokuserer på en hverdag helt uden plastik. Vi gør alt hvad vi kan, for at undgå plastik i varerne, og bruger ingen plastik i fragt-emballagen.

Simpelt

Det skal være simpelt at kunne have omtanke for miljøet. Vi udvælger nøje produkter, som kan hjælpe dig til en grønnere hverdag.

Lokalt

Vi forhandler så vidt muligt produkter fra danske eller europæiske virksomheder, der - ligesom os - går op i både kvalitet og bæredygtighed.

Simpelt.dk er en webshop med omtanke for miljøet. Vi har fokus på, at det ikke behøver at være en stor forandring eller store tiltag du skal gøre for at leve mere klimavenligt.

Engangsplastik er skiftet ud med produkter, som kan bruges igen og igen. Vi har fokus på kvalitet og gode materialer, og vi prioriterer gerne små virksomheder – især lokale eller europæiske i vareproduktionen.

Vi vil gøre op med idéen om, at det at leve mere miljøvenligt er kedeligt – det behøver det nemlig ikke at være! Omtanke for miljøet og pæne, flotte og lækre kvalitetsprodukter kan nemlig sagtens gå hånd i hånd.

– Simpelt.dk

Haps Nordic multibags

Det skal være simpelt, at leve mere miljøvenligt” – vores mest sagte og tænkte sætning, da vi fik ideen til simpelt.dk. Denne sætning har vi altid i baghovedet, når vi finder nye produkter, som kan gøre din hverdag lettere.

Vores grundtanke er, at vi hver især må starte dét sted, og i den størrelsesorden, det giver mening for os hver især. Med omtanke og let tilgængelighed kan vi rykke os mod “less waste” – og som man siger ”mange bække små, gør stor å”.

0
Din kurv
Kurven er tomGå tilbage
Add to cart