Fri fragt på ordrer over 500,-

Hurtig levering   |   ★★★★★ på Trustpilot

Præsentation af Haps Nordic

Hvordan er det at drive sin egen virksomhed?

I dette indlæg kommer vi bagom brandet Haps Nordic. Melis Wilkenschildt er stifteren bag, og hun skriver bl.a om hvorfor hun stiftede firmaet, hvad der inspirerer hende, og hvem hun er privat

Haps Nordic multibags
Haps Nordic multibags i økologisk bomuld
Hvordan startede Haps? Jeg fik ideen til Haps Nordic da mit første barn skulle til at spise grød og mos, og jeg manglede en nem løsning til at medbringe hjemmelavet mad. Jeg købte ofte fyldte smoothieposer fra Ellas Kitchen med præfabrikeret mos i. Dog savnede jeg at kunne give ham hjemmelavet, sund mad uden en masse emballage-spild. Så dér begyndte jeg at designe den genanvendelige smoothiepose. Derefter blev mit mindset sat ind på miljøvenlige alternativer til hverdagen, fordi jeg simpelthen hader, at vi producerer så meget unødig skrald.   Den bæredygtige mission Min mission med Haps Nordic er at designe produkter der kan bruges igen og igen. Dermed gør man det nemt for forbrugeren at vælge engangsprodukter fra for at skåne miljøet for emballage-spild. Jeg forsøger at forene bæredygtige alternativer med æstetik, så forbrugerne får lyst til at bruge mine genanvendelige produkter i stedet for de nemme engangsprodukter, som mange er vant til at bruge. For mig er det vigtigt ikke at lave sæson varer. I stedet laver vi produkter i god kvalitet med lang levetid, som både børn og voksne kan bruge. Så bliver de ikke smidt ud fordi ungerne bliver store, men bliver brugt til de er slidt op. 

Præsentation af Haps Nordic

Jeg hedder Melis Wilkenschildt og det er mig der har startet Haps Nordic. Det er mig der står for alt fra design, indkøb, bogholderi til webshop, kundeservice og alt der imellem. Jeg har en baggrund som tekstildesigner og har tidligere arbejdet i modebranchen som print- og produktdesigner og som højskolelærer. Der er så mange ting der er nye for mig i livet som virksomhedsejer, men der er heldigvis så mange kloge hoveder, der står klar med gode råd og vejledning, når man rækker ud og det er guld værd, når man løber alt hvad man kan, for at forstå det hele. Privat bor jeg sammen med min mand og vores to børn Mio på 6 år og Sui på 2 år i udkanten af skoven i Farum. Mine børn er en kæmpe inspirationskilde for mig fordi vores behov hele tiden ændre sig jo ældre de bliver. Feks. hele madpakkeshowet, det har givet stof til eftertanke og fået mig til at designe Multibags, Cotton wraps og nu også snart madkasser.
Stifter af Haps Nordic
Stifter af Haps Nordic Melis Wilkenschildt
Se alle de fine varer fra Haps Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Varen er ikke på lager Desværre er varen ikke på lager, men du har mulighed for at tilmelde dig ventelisten. Du vil modtage en email, så snart varen er tilbage på lager. Venligst indtast din email herunder.