Privatlivspolitik

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Videregivelse af oplysninger vedr. din ordre, herunder navn, adresse, email og ordreoplysninger, kan blive videregivet til følgende 2 samarbejdspartnere til brug i forbindelse med håndtering af din ordre: Shipmondo (print af pakkelabels) samt Re-zip (hvis du har valgt denne leveringsform).

Derudover benytter vi Klaviyo til at håndtere vores nyhedsbreve. Dette kan tilmeldes ved oprettelse af en ordre. Du kan til enhver tid framelde dig dette, ved at følge linket nederst i vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

For at du kan indgå aftale med Simpelt.dk ApS, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Simpelt.dk ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne automatisk slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Simpelt.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Simpelt.dk ApS er den administrerende direktør, som kan kontaktes på kontakt@simpelt.dk

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Simpelt.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@simpelt.dk.