RE-ZIP – cirkulær emballage

Der er en kæmpe gevinst ved cirkulær emballage.

Engangsemballage er hverken hensigtsmæssigt for kunder, forretninger eller miljøet. Vi genbruger så mange papkasser, pakkefyld mm fra vareleveringer, som vi overhovedet kan, og derfor er vi så glade for at også kan tilbyde vores kunder RE-ZIP.

RE-ZIPs emballager produceres så de kan bruges op til 30 gange. – det er altså 29 færre emballager der skal produceres.

Returneringen sker let og bekvemt fra over 130 lande. RE-ZIP rengører og kvalitetssikrer emballagerne løbende, så de kan leveres i god stand. Når vi står sammen om at genbruge vores emballage, udleder vi markant mindre CO2. Jo flere gange vi genbruger emballagen, jo større gevinst.

Billede fra RE-ZIP
Billedet er fra RE-ZIPs hjemmeside

Pose-emballagerne er designet til at kunne bruges hele 30 gange. Sammenlignet med engangsemballage produceret i plastik, reducerer RE-ZIP poserne CO2-udledningen med 67%.

Kasse-emballagerne opnår en markant større CO2 besparelse på hele 88%, sammenlignet med engangsemballage af pap.

Benyt den cirkulære emballage og modtag en voucher på 10% ved køb over 500kr.

Hvordan fungerer det?

  1. Som kunde hos Simpelt.dk kan du tilvælge RE-ZIP emballagen til din ordre for kun 10 kr.  i kassen.
  2. Vi pakker din ordre og sender den afsted i RE-ZIP emballagen.
  3. Når du har modtaget din pakke, fjerner du det fragtlabel med din egen adresse. På emballagen sidder en snip med en QR-kode, som du kan scanne, og få information om, hvor du i nærheden kan komme den i postkassen. Så folder du emballagen sammen (husk at fjerne fragtlabel fra os) og returnerer den i en Post Nord postkasse eller pakkeshop – helt gratis.
  4. Emballagen bliver sendt tilbage til RE-ZIP, der sikrer sig at den stadig er i fin stand.
  5. Når emballagen er scannet af dig, vil du modtage en mail med din voucher til Simpelt.dk.
  6. Emballagen bliver sendt til en ny forretning (eller tilbage til os), der tilbyder RE-ZIP, og emballagen bliver sendt afsted til en ny kunde.

Hos Simpelt.dk går vi op i hele processen. Når vi indkøber varer, fokuserer vi på, at de sendes i så plastikfri emballage, som det er muligt fra producenten. 

Vi ønsker ligeledes, at emballagen for selve produktet er af genanvendeligt, plastikfri materiale – primært pap eller papir. Du vil kun opleve få varer der er emballeret i/med plast eller plastikdele (primært af hygiejne årsager). Vi udvælger kun produkter, hvor vi mener, at hele produktet er gennemført – det gælder altså også både produktionen, materialer og emballagen.

Som webshop kan vi ikke komme udenom, at vi skal sende pakker, hvor varerne skal være tilstrækkeligt beskyttet. Vi kan ikke sende helt frit for emballage, men vi har fokuseret på, at bruge materialer der kan genanvendes. Når du har bestilt dine varer, pakker vi dem enten i en papkasse eller i en RE-ZIP emballage (hvis det er bestilt).

Vores papkasser er enten lavet af pap fra certificeret skovbrug eller af genanvendt pap. Vores pakkefyld er enten silkekardus af genanvendt papir eller genanvendt kraftpapir. Hvis vi sender skrøbelige sager, pakker vi det i silkepapir med et bølget papir om, som beskytter varen under forsendelse.

Du vil muligvis også opleve at få en genbrugt papkasse

Vi genbruger nemlig både pakkefyld og papkasser fra vores vareleveringer, hvor det intet fejler, og sagtens kan klare en tur med postmanden igen. 

Det er måske ikke den smukkeste æstetiske oplevelse for dig, men hvor lang tid bruger du egentlig på den papkasse? 

Når du har modtaget din ordre, vil vi opfordre til, at du genbruger eller affaldssorterer både papkasse og pakkefyld.