Kategorien indeholder 35 produkter

Viser 1–20 af 35 resultater

Active Filters: Clear Filters

Kategorien tøj indeholder mere miljøvenligt tøj, accessories og undertøj der er produceret bæredygtigt. Der findes brands, der både er gennemsigtige, de fokuserer på bæredygtighed hele vejen igennem produktionen, og fokuserer på “slow fashion” istedet for “fast fashion”. Slow fashion handler om, at købe meget mindre mængder ny-produceret tøj, men istedet fokusere på god kvalitet, at tøjet kan bruges i flere år og at materialerne fx kan genanvendes, når dets “liv” slutter.

Kategorien indeholder bl.a. økologisk undertøj, undertøj af 100% genanvendte materialer, træningstøj i miljøvenlige materialer, accessories i genanvendte eller deadstock materialer. Økologisk undertøj eller undertøj af genanvendte materialer er ikke bare bæredygtigt produceret og af super kvalitet, men har også et både enkelt, feminint og sexet udtryk. Bæredygtighed er ikke lig kedeligt – tværtimod.

Når det handler om bæredygtigt tøj er det vigtigt at undersøge hvilke materialer tøjet er lavet af. Ønsker du et overblik over materialerne, er her et indlæg om bæredygtige materialer.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer dig? Se vores størrelsesguide her