Tøj

Kategorien tøj indeholder tøj, accessories og undertøj. Der findes brands, der både er gennemsigtige, der fokuserer på “slow fashion” istedet for “fast fashion”, og som arbejder for at bruge materialer der bl.a. er genanvendt og som er mindre skadelig for natur, ressourcer og arbejdere i produktionen.

76 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Hvad er miljøvenligt tøj?

Det er en stor debat, og et emne der har rigtig mange aspekter. Bæredygtigt og miljøvenligt er begreber, der kan dække over mange ting, men samtidig også ‘snyde’. Derfor prøver vi at være transparente – ligesom de brands vi forhandler. Vi ønsker ikke at gøre nogle materialer “grønnere” end de er, men istedet informere og forklare, gøre det tydeligt for dig som forbruger, så du kan tage stilling selv. Herudover ønsker vi at støtte og forhandle brands, der er åbne, der hele tiden udvikler sig og dygtiggører sig i materialer, arbejdsvilkår og som har certificeringer.

Derfor forhanlder vi bl.a. tøj fra Underprotection og Organic Basics, som begge er danske brands, der laver smukt økologisk tøj og mere miljøvenligt tøj.

Kategorien indeholder bl.a. økologisk tøj, økologisk undertøj, undertøj af 100% genanvendte materialer eller en kombination af disse. Vi har træningstøj af delvist genanvendte materialer, accessories i økologisk bomuld, i genanvendte eller deadstock materialer. Vores udvalg er af høj kvalitet, og har et et stilrent og enkelt udtryk, så det kan holde i mange år.

Når det handler om miljøvenligt tøj kan det være svært at finde rundt i, hvilke materialer man kan gå efter, hvis man ønsker nogle materialer, der er mindre skadelige i produktionen. Ønsker du et overblik over materialerne, er her et indlæg om  materialer.

Vi har også skrevet et blogindlæg om de forskellige certificeringer du kan holde øje med, hvis du ønsker at støtte en grønnere tøjproduktion – Læs blogindlægget her. Der kan du blandt andet læse om GOTS-certificeringen der bruges når man laver økologisk tøj eller økologisk undertøj.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse af bæredygtigt tøj der passer dig? Se vores størrelsesguide her

Bæredygtigt træningstøj?

Organic Basics har lavet smukt, funktionelt og praktisk træningstøj. Det er lavet af genanvendt nylon, nylon og elastane. Du kan se vores fine og åndbare sports Bh og fuldende sættet med de behagelige træningstights, der begge kommer i flere flotte farver.