Tøj

Kategorien tøj indeholder mere miljøvenligt og bæredygtigt tøj, accessories og undertøj. Der findes nemlig brands, der både er gennemsigtige, der fokuserer på bæredygtighed hele vejen igennem produktionen, og fokuserer på “slow fashion” istedet for “fast fashion”.

Filtre
Ok

Bæredygtigt tøj

Kategorien indeholder bl.a. økologisk undertøj, undertøj af 100% genanvendte materialer, træningstøj i miljøvenlige materialer, accessories i genanvendte eller deadstock materialer. Økologisk undertøj eller undertøj af genanvendte materialer er ikke bare bæredygtigt produceret og af super kvalitet, men har også et både enkelt, feminint og sexet udtryk. Bæredygtighed er ikke lig kedeligt – tværtimod.

Når det handler om bæredygtigt tøj er det vigtigt at undersøge hvilke materialer tøjet er lavet af. Ønsker du et overblik over materialerne, er her et indlæg om bæredygtige materialer.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse af bæredygtigt tøj der passer dig? Se vores størrelsesguide her

Bæredygtigt træningstøj

Vi arbejder løbende på at finde mere bæredygtigt træningstøj, men har allerede nu et lille udvalg af træningstøj fra Organic Basics, som er produceret under ordentlige forhold af bæredygtige materialer.

Miljøvenligt tøj

Miljøvenligt tøj er i virkeligheden det, du i forvejen har hængende hjemme i skabet. Hvis du alligevel har brug for at købe nyt, synes vi at du skal tage et kig på vores udvalg af tøj i mere bæredygtige materialer.