Komposterbart cover iPhone 12 pro max

Fra 219,00 kr.

Komposterbart cover til iPhone 12 pro max. 100% plastikfri hardcase-cover af hør-rester i Sverige. Findes i forskellige designs og farver.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507527 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Komposterbart cover til iPhone 12 pro max i flotte designs – plastikfrit, bionedbrydeligt og holdbart.

Har du nogensinde overvejet, at dit iPhone-cover faktisk ikke behøver at være lavet af plastik? Og har du nogensinde overvejet, at det faktisk istedet kunne være lavet af 100% plantemateriale, der gør det komposterbart?

A good company har lavet et flot nedbrydeligt cover til iPhone 12 pro max – 100% plastikfri, 100% bionedbrydelige og komposterbare, i flotte prints eller ensfarvede. Coveret er holdbart og beskyttende.

Hvad er det lavet af?

Coveret er lavet af 100% rest-hør og er nedbrudt efter 3-4 måneder i en hjemmekompost. Det nedbrydelige cover kan både komposteres hjemme eller sorteres som bioaffald. Hør-materialet stammer fra lokale landmænd i Sverige, hvor coveret også produceres.

Hørfrø bruges som materiale til fremstilling af coveret. Frøet i sig selv er rig på harpiks, der fungerer som en stivelse, der kan holde det sammen. Derfor kan selve hørfrøet anvendes som eneste bindemiddel, og der gøres derfor ikke brug af tvivlsomme kemikalier.

Coveret er designet så det dækker de mest udsatte områder på din iPhone – nemlig hjørnerne og glasset fra skærmen. Coveret er hårdt og solidt, og kan virkelig holde til at blive brugt. Coveret er farvet med vandbaseret farve og printes i hånden, hvorfor små variationer kan forekomme.

VIDEO: Kom med på en tur rundt i produktionen af de komposterbare covers

Se også vores covers til andre iPhone X og XS.

A good company er et svensk firma, der virkelig har sat fokus på at skabe hverdags-produkter mange af os har – helt uden plastik og med omtanke for naturen. A good company planter et træ for hver cover de sælger. A good company er kompromisløse med deres løsninger omkring 0% plastik, og de tænker hele vejen rundt om produktet og produktionen i deres ønske om 0% plastik.

Yderligere information

Variant

Hvid, Sort, Marmor, Citroner, Mørk mønster, Lyserød, Palmeblade, Colorsplash, Grøn, Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *