Komposterbart cover til iPhone SE

Fra 249,00 kr.

Komposterbart cover til iPhone SE. Coveret er et 100% plastikfri hardcase-cover af hør-rester fra Sverige. Coveret findes i forskellige designs og farver.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507421 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Komposterbart cover til iPhone SE i flotte designs – plastikfrit, bionedbrydeligt og holdbart.

Har du nogensinde overvejet, at dit iPhone-cover faktisk ikke behøver at være lavet af plastik? Og har du nogensinde overvejet, at det faktisk istedet kunne være lavet af 100% plantemateriale, der gør det komposterbart?

A good company har lavet et flot nedbrydeligt cover til iPhone SE – 100% plastikfri, 100% bionedbrydelige og komposterbare, i flotte prints eller ensfarvede. Coveret er holdbart og beskyttende.

Hvad er det lavet af?

Coveret er lavet af 100% rest-hør og er nedbrudt efter 3-4 måneder i en hjemmekompost. Coveret kan både komposteres hjemme eller sorteres som bioaffald. Hør-materialet stammer fra lokale landmænd i Sverige, hvor coveret også produceres.

Hørfrø bruges som materiale til fremstilling af coveret. Frøet i sig selv er rig på harpiks, der fungerer som en stivelse, der kan holde det sammen. Derfor kan selve hørfrøet anvendes som eneste bindemiddel, og der gøres derfor ikke brug af tvivlsomme kemikalier.

Coveret er designet så det dækker de mest udsatte områder på din iPhone – nemlig hjørnerne og glasset fra skærmen. Det nedbrydelige cover er hårdt og solidt, og kan virkelig holde til at blive brugt. Coveret er farvet med vandbaseret farve og printes i hånden, hvorfor små variationer kan forekomme.

VIDEO: Kom med på en tur rundt i produktionen af de komposterbare covers

Se også vores covers til andre iPhone 11 og 11 pro.

A good company er et svensk firma, der virkelig har sat fokus på at skabe hverdags-produkter mange af os har – helt uden plastik og med omtanke for naturen. A good company planter et træ for hver cover de sælger. A good company er kompromisløse med deres løsninger omkring 0% plastik, og de tænker hele vejen rundt om produktet og produktionen i deres ønske om 0% plastik.

Yderligere information

Variant

Lyserød, Citron, Palmeblade, Sort, Marmor, Colorsplash, Grøn, Blå, Hvid, Mørkt mønster

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...