Tøj / Accessories / Komposterbare mobilcovers / Komposterbart cover til Samsung Galaxy A20/A30/A50

Komposterbart cover til Samsung Galaxy A20/A30/A50

Fra 220,00 kr.

Komposterbart cover til Samsung Galaxy A20/A30/A50. 100% plastikfri hardcase-cover af hør-rester fra Sverige. Findes i forskellige designs.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Komposterbart cover til Samsung Galaxy A20/A30/A50 i flotte designs – plastikfrit, bionedbrydeligt og holdbart.

Har du nogensinde overvejet, at dit cover faktisk ikke behøver at være lavet af plastik? Og har du nogensinde overvejet, at det faktisk istedet kunne være lavet af 100% plantemateriale, der gør det komposterbart?

A good company har lavet et flot nedbrydeligt cover til Samsung Galaxy A20/A30/A50 – 100% plastikfri, 100% bionedbrydelige og komposterbare, i flotte prints eller ensfarvede. Coveret er holdbart og beskyttende.

Bionedbrydeligt cover til telefon

  • 100% plastikfri
  • Komposterbart
  • Holdbart
  • Lavet af rest-hør fra Sverige
  • Produceret i Sverige
  • Kommer i flotte prints og farver

Hvad er det lavet af?

Coveret er lavet af 100% rest-hør og er nedbrudt efter 3-4 måneder i en hjemmekompost. Coveret kan både komposteres hjemme eller sorteres som bioaffald. Hør-materialet stammer fra lokale landmænd i Sverige, hvor coveret også produceres.

Hørfrø bruges som materiale til fremstilling af coveret. Frøet i sig selv er rig på harpiks, der fungerer som en stivelse, der kan holde det sammen. Derfor kan selve hørfrøet anvendes som eneste bindemiddel, og der gøres derfor ikke brug af tvivlsomme kemikalier.

Coveret er designet så det dækker de mest udsatte områder på din telefon – nemlig hjørnerne og glasset fra skærmen. Det nedbrydelige cover er hårdt og solidt, og kan virkelig holde til at blive brugt. Coveret er farvet med vandbaseret farve og printes i hånden, hvorfor små variationer kan forekomme.

VIDEO: Kom med på en tur rundt i produktionen af de komposterbare covers

Se også vores covers til andre Samsung-telefoner

A good company er et svensk firma, der virkelig har sat fokus på at skabe hverdags-produkter mange af os har – helt uden plastik og med omtanke for naturen. A good company planter et træ for hver cover de sælger. A good company er kompromisløse med deres løsninger omkring 0% plastik, og de tænker hele vejen rundt om produktet og produktionen i deres ønske om 0% plastik.

Yderligere information

Variant

Lyserød, Citron, Palmeblade, Sort, Marmor, Lys mønster, Grøn, Blå, Hvid, Mørkt mønster

Varenummer 1507472j
Varenummer 1507472i
Varenummer 1507472h
Varenummer 1507472g
Varenummer 1507472f
Varenummer 1507472e
Varenummer 1507472d
Varenummer 1507472c
Varenummer 1507472b
Varenummer 1507472a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...