Recycled Cashmere Beanie Organic Basics

Recycled Cashmere Beanie

499,00 kr.

Recycled Cashmere Beanie er lavet af upcyclet kashmir. Den bløde hue er dejlig varm og let, er unisex og findes i flere farver.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507429 Kategorier: ,

Beskrivelse

Recycled Cashmere Beanie er en ribbet hue lavet af genanvendt kashmir. Garnet er udvundet og upcyclet fra slidt kashmirtøj, som ellers ville være smidt ud. Huen er blød og varm. Matcher med vanterne i genanvendt kashmir og halstørklædet i genanvendt kashmir.

Materialer og certificeringer

Den fine lille hue er lavet af 97% genbrugt kashmir, 3% ultrafint merino.

Kashmir har en blød, varm og let fornemmelse – men det er hårdt at producere ift. miljøet. Organic Basics bruger GRS-certificeret genanvendt kashmir produceret fra Italien fra slidte kashmirbeklædning. Dette sparer vand og kemikalier, reducerer CO2 og eliminerer skader på dyr. Vi har også tilføjet en lille mængde ultrafin merino for ekstra styrke og varme.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret den lækre hue på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt. Recycled Cashmere Beanie er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og GOTS-certificering.

Huen kan kun tåle at blive håndvasket og må ikke tørretumbles. Den fine hue er designet i Danmark og produceret i Scotland – du kan læse mere om fabrikkerne her.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har denne hue i genanvendte materialer forhindret 4,16 kg. CO2, sparet 23 liter vand og forhindret 12 g. affald for naturen. Du kan læse mere om Organic Basics “impact index” her.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Farve

Black, Grey, Navy, Burgundy, Camel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Recycled Cashmere Beanie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *