Nyhed!
Recycled Wool Beanie Organic Basics

Recycled Wool Beanie

349,00 kr.

Recycled Wool Beanie er en blød og varm hue, der er lavet af 100% genanvendt uld. Findes i tre farver og passer til både mænd og kvinder.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507460 Kategorier: ,

Beskrivelse

Recycled Wool Beanie er en blød og varmende hue lavet af genanvendt uld. Den fine beanie er lavet med 100% genbrugt merinould, lavet af tekstilaffald, der ellers var blevet deponeret. Den bløde hue har en god pasform til de flestes hoveder og er perfekt til at holde dig varm om hovedet hele vinteren. Huen findes i 3 farver, og findes også i matchende halstørklæde.

Materialer og certificeringer

Den varme og bløde hue er lavet af 100 % genbrugt merinould.

Nyproduceret uld har en dyr miljøpåvirkning – fra den store mængde jord, der kræves for at opdrætte får, til brug af vand og kemikalier under produktion og farvning – det er ikke det mest venlige stof. Men genanvendt uld er heldigvis en hel del anderledes. Bl.a. fordi Organic Basics helt skærer farvningsprocessen ud, sparer vand og kemikalier og eliminerer farligt spildevand helt.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret den fine hue på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt. Recycled Wool Beanie er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og GOTS-certificering.

Huen kan kun tåle at blive håndvasket og må ikke tørretumbles. Den er designet i Danmark og produceret i Scotland – du kan læse mere om fabrikkerne her.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har denne hue i genanvendte materialer forhindret 5,22 kg. CO2, sparet 28 liter vand og forhindret 14 g. affald for naturen. Du kan læse mere om Organic Basics “impact index” her.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Farve

Light blue, Dusty rose, Charcoal melange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Recycled Wool Beanie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...