Recycled Wool Rib Scarf

699,00 kr.

Recycled Wool Rib Scarf har den perfekte længde, er super blødt, og så er det lavet af 100% genanvendt uld. Findes i 3 flotte farver

Læs mere →

Størrelsesguide
Ryd

Beskrivelse

Recycled Wool Rib Scarf er et lækkert ribbet halstørklæde lavet af genanvendt uld. Tørklædet er lavet med 100% genbrugt merinould, lavet af tekstilaffald, der ellers var blevet deponeret. Det bløde halstørklæde er designet i en god længde og til at holde dig varm hele vinteren. Tørklædet findes i 3 farver, og findes også i matchende hue.

Materialer og certificeringer

Det skønne og bløde halstørklæde er lavet af 100 % genbrugt merinould.

Nyproduceret uld har en dyr miljøpåvirkning – fra den store mængde jord, der kræves for at opdrætte får, til brug af vand og kemikalier under produktion og farvning – det er ikke det mest venlige stof. Men genanvendt uld er heldigvis en hel del anderledes. Bl.a. fordi Organic Basics helt skærer farvningsprocessen ud, sparer vand og kemikalier og eliminerer farligt spildevand helt.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret det lækre halstørklæde på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt. Recycled Wool Rib Scarf er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og GOTS-certificering.

Tørklædet kan kun tåle at blive håndvasket og må ikke tørretumbles. Det lækre halstørklæde er designet i Danmark og produceret i Scotland – du kan læse mere om fabrikkerne her.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har dette tørklæde i genanvendte materialer forhindret 17,44 kg. CO2, sparet 93 liter vand og forhindret 48 g. affald for naturen. Du kan læse mere om Organic Basics “impact index” her.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse 182 × 20 cm
Farve

Light blue, Dusty rose, Charcoal melange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...