Tøj / Accessories / Tørklæde i genanvendt kashmir

Tørklæde i genanvendt kashmir

1.199,00 kr.

Tørklæde i genanvendt kashmir er både varmt, blødt og har en god længde, så det kan vikles godt om halsen i kulden. Lavet i genanvendt kashmir og findes i flere farver.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Tørklæde i genanvendt kashmir er et varmt, blødt og lækkert halstørklæde lavet af genanvendt kashmir. Garnet er udvundet og upcyclet fra slidt kashmirtøj, som ellers ville være smidt ud. Tørklødet er langt og er blødt og varmt om halsen i den kolde tid. Matcher huen i genanvendt kashmir og vanter i genanvendt kashmir.

Genanvendt kashmir halstørklæde

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Blød og lækker kvalitet
  • GRS-certificeret genanvendt kashmir
  • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik

Materialer og certificeringer

Det varme halstørklæde er lavet af 97% genbrugt kashmir, 3% ultrafint merino.

Kashmir har en blød, varm og let fornemmelse – men det er hårdt at producere ift. miljøet. Organic Basics bruger GRS-certificeret genanvendt kashmir produceret fra Italien fra slidte kashmirbeklædning. Dette sparer vand og kemikalier, reducerer CO2 og eliminerer skader på dyr. Vi har også tilføjet en lille mængde ultrafin merino for ekstra styrke og varme.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret tørklædet på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Tørklæde i genanvendt kashmir er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og GOTS-certificering.

Kashmir halstørklæde kan kun tåle at blive håndvasket og må ikke tørretumbles. Det er designet i Danmark og produceret i Scotland.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har dette bløde halstørklæde i genanvendte materialer forhindret 15.35 kg. CO2, sparet 84 liter vand og forhindret 45 g. affald for naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse 175 × 40 cm
Farve

Black, Navy, Grey, Burgundy, Camel

Varenummer 1507462e
Varenummer 1507462d
Varenummer 1507462c
Varenummer 1507462b
Varenummer 1507462a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...