Tøj / Accessories / Tørklæde i genanvendt uld

Tørklæde i genanvendt uld

699,00 kr.

Tørklæde i genanvendt uld har den perfekte længde, er super blødt, og så er det lavet af 100% genanvendt uld. Findes i 2 flotte farver

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Tørklæde i genanvendt uld er et lækkert ribbet halstørklæde lavet af genanvendt uld. Tørklædet er lavet med 100% genbrugt merinould, lavet af tekstilaffald, der ellers var blevet deponeret. Det bløde halstørklæde er designet i en god længde og til at holde dig varm hele vinteren. Tørklædet findes i 2 farver.

Genanvendt uld tørklæde

  • 100% genanvendt merinould
  • Blød og lækker kvalitet
  • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik
  • Lavet under ordentlige arbejdsvilkår
  • Lavet med omtanke for mennesker og miljø

Materialer og certificeringer

Det skønne og bløde halstørklæde er lavet af 100 % genbrugt merinould.

Nyproduceret uld har en dyr miljøpåvirkning – fra den store mængde jord, der kræves for at opdrætte får, til brug af vand og kemikalier under produktion og farvning – det er ikke det mest venlige stof. Men genanvendt uld er heldigvis en hel del anderledes. Bl.a. fordi Organic Basics helt skærer farvningsprocessen ud, sparer vand og kemikalier og eliminerer farligt spildevand helt.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret det lækre halstørklæde på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Tørklæde i genanvendt ulder lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og GOTS-certificering.

Uld tørklæde kan kun tåle at blive håndvasket og må ikke tørretumbles. Det lækre halstørklæde er designet i Danmark og produceret i Scotland.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har dette tørklæde i genanvendte materialer forhindret 17,44 kg. CO2, sparet 93 liter vand og forhindret 48 g. affald for naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse 182 × 20 cm
Farve

Light blue, Dusty rose, Charcoal melange

Varenummer 1507459a
Varenummer 1507459b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...