Tøj / Accessories / Vanter i genanvendt kashmir

Vanter i genanvendt kashmir

(1 kundeanmeldelse)

449,00 kr.

Vanter i genanvendt kashmir er bløde og varme om hænderne. Vanterne er lavet af genanvendt kashmir og findes i flere farver.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Vanter i genanvendt kashmir er et par lækre, bløde og varme vanter lavet af genanvendt kashmir. Garnet er udvundet og upcyclet fra slidt kashmirtøj, som ellers ville være smidt ud. Vanterne er bløde og varme. Passer perfekt sammen med det matchende halstørklæde og huen, der også er i genanvendt kashmir.

Genanvendt kashmir halstørklæde

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Blød og lækker kvalitet
  • GRS-certificeret genanvendt kashmir
  • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik

Materialer og certificeringer

De bløde fingervanter er lavet af 97% genbrugt kashmir, 3% ultrafint merino.

Kashmir har en blød, varm og let fornemmelse – men det er hårdt at producere ift. miljøet. Organic Basics bruger GRS-certificeret genanvendt kashmir produceret fra Italien fra slidte kashmirbeklædning. Dette sparer vand og kemikalier, reducerer CO2 og eliminerer skader på dyr. Der er også tilføjet en lille mængde ultrafin merino for ekstra styrke og varme.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret de bløde vanter på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Vanter i genanvendt kashmir er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og GOTS-certificering.

Disse vanter i kashmir kan kun tåle at blive håndvasket og må ikke tørretumbles. De er designet i Danmark og produceret i Scotland.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse vanter i genanvendte materialer forhindret 3.71 kg. CO2, sparet 20 liter vand og forhindret 11 g. affald for naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse

Small, Large

Farve

Black, Burgundy, Camel, Navy, Grey

Varenummer 1507461e
Varenummer 1507461c

1 anmeldelse af Vanter i genanvendt kashmir

  1. Rikke

    Dejlig varme og bløde.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...