Badetøj

Badetøj i genanvendt polyester og nylon. Vi har nøje udvalgt forskellige bikinitrusser, bikini-bh’er og badedragter. Fælles for alle er, at de er lavet af GRS-certificeret genanvendt polyester. Vi har stilrene og simple styles til alle kropstyper og ønsker.

11 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Vi har samlet et udvalg af smukke, stilrene og lækre badedragter og bikinier. Badetøjet er nøje udvalgt, så der både er til enhver kropsform og til enhver stilart. Vores udvalg af badetøj er fra Underprotection, som producerer lingeri, badetøj og accessories med fokus på femininitet, bæredygtig produktion af god kvalitet og med designs der holder “stilen” i mange år.

Badetøjet er lavet af GSR-certificeret genanvendt polyester og elastan. Du kan læse mere om materialerne i vores blogindlæg her.

Du kan finde størrelsesguide her.

Badetøj udvalg

Vanessa badedragt – simpel, enkel og stilren badedragt med tynde stropper.

Rene badedragt – Badedragt med bånd i siderne, så den kan “krympes”, og fremhæve de smukke kvindelige kropsformer. Badedragten er god, hvis man ønsker at fremhæve taljen.

Manon badedragt – Asysmetrisk badedragt med en skulder. Pasformen er super god og fremhæver de kvindelige former. Sidder tæt til i brystet, så man skal ikke bekymre sig om hvordan alt sidder. Har pyntesløjfe på skulder.

Alexia briefs – klassisk bikinitrusse med pyntesløjfer i siderne. Klassisk brief-udskæring.

Manon bra – Klassisk bikinitop uden bøjler. Har “high apex” som er en bred strop over brystet, der giver god støtte til fx. større barm. Pyntesløjfe på stropper og udtagelig vattering.

Bianca bandeau – Bred bikinitop uden bøjler med brede stropper.

Bianca hipster – Højtaljet hipster-bikinitrusse med bindebåndsdeltaje. Går ned over balden grundet hipster-udskæring.