Tøj / Badetøj / Alexia bikini bra

Alexia bikini bra

400,00 kr.

Smuk og klassisk Alexia bikini bra i blødt genanvendt polyester. Den har en fin sløjfedetalje foran, der matcher sløjferne på Alexia bikini briefs. Den har skåle med udtagelig vattering, stropper, der er justerbare bagpå og en fin gylden lukning.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Alexia bikini bra er lavet i blødt genanvendt polyester. Det er en smukt klassisk sort bikinitop med justerbare stropper, en gylden lukning bagpå og en fin sløjfedetalje foran. Skålene er med udtagelig vattering af 100% genanvendt polyester.

Fuldend looket med vores Alexia bikini briefs, der har et klassisk snit, med en let høj benudskæring og sløjfer ved hofterne, der matcher sløjfen på Alexia bikini bra.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
  • Produceret på en BSCI og WRAP certificeret fabrik
  • Klassisk bikinitop med justerbare stropper
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Bikinien er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den udtagelige vattering er af 100% genanvendt polyester. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er godkendt vegansk af PETA og er både Oeko-Tex og GRS certificeret. Alexia bikini bra kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose. Læs mere om Underprotections bæredygtige værdier her.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikinien har en normal pasform, den er størrelsessvarende med en gylden lukning bagpå. Den giver let støtte med skulderstroppe, der er justerbare bagpå.

Se også vores flotte badedragter i genanvendte materialer. Den klassiske Vanessa badedragt kommer både i sort og i et smukt farverigt terrazzo print.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507553a
Varenummer 1507553e
Varenummer 1507553d

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...