Tøj / Badetøj / Alexia bikini briefs

Alexia bikini briefs

350,00 kr.

Alexia bikini briefs har et smukt klassisk snit med en let høj benudskæring og fine sløjfer på hofterne, der vil fremhæve din figur. Den er lavet af blødt genanvendt polyester og passer til vores manon bikini bra. Fuldend looket med vores Alexia bikini bra.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Alexia bikini briefs er lavet af blødt genanvendt polyester. Den har et smukt klassisk snit med en let høj benudskæring og fine sløjfer på hofterne, der vil fremhæve din figur.

Fuldend looket med vores Alexia bikini bra, der er en smuk klassisk sort bikinitop med justerbare stropper, en gylden lukning bagpå og en fin sløjfedetalje foran, der matcher sløjferne på Alexia bikini briefs.

Kvalitet og certificeringer

 • Lavet med genanvendte materialer
 • Godkendt vegansk af PETA
 • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
 • Produceret på en BSCI og WRAP certificeret fabrik
 • Klassisk bikinitrusse med let høj benudskæring
 • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

De er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er godkendt vegansk af PETA og er både Oeko-Tex og GRS certificeret. Alexia bikini briefs kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikini trussen har normal pasform, den er størrelsessvarende men en normal talje og blød kantelastik. Se også vores flotte bianca bikini bandeau og højtaljede hipsters i et fint palmemønster.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507544b
Varenummer 1507544a
Varenummer 1507544c
Varenummer 1507544d
Varenummer 1507544e

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Solcreme Sol de Ibiza miljøvenlig
  Fra 169,00 kr.

  Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

  Vælg muligheder
 • Plastikfri skraber shaver safety razor fra OmtænkPlastikfri skraber shaver safety razor fra Omtænk
  320,00 kr.

  En minimalistisk og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

  OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

  Vælg muligheder
 • Manon bra badetøj underprotection genanvendt
  400,00 kr.

  Flot og elegant Manon bikini bra i blødt genanvendt polyester. Den har skåle med høj apex, der har udtagelig vattering. Stropperne har fine sløjfedetaljer på skuldrene, og så er de justerbare bagpå.

  Vælg muligheder
 • bianca bikini bandeau underprotection genanvendt polyesterBianca bikini bandeau genanvendte materialer underprotection GRS-certificeret vegansk badetøj
  400,00 kr.

  Den flotte Bianca bikini bandeau af genanvendt polyester har brede stopper med sløjfedetaljer og et smukt grønt palmemønster. Den passer til de smukke højtaljede Bianca bikini Hipsters, der klæder de fleste kropstyper.

  Vælg muligheder