Tøj / Badetøj / Bianca bikini bandeau

Bianca bikini bandeau

400,00 kr.

Den flotte Bianca bikini bandeau af genanvendt polyester har brede stopper med sløjfedetaljer og et smukt grønt palmemønster. Den passer til de smukke højtaljede Bianca bikini Hipsters, der klæder de fleste kropstyper.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bianca bikini bandeau er lavet i blødt genanvendt polyester. Det er en utrolig flot og moderne bikini top i et fint grønt palmemønster. Den har brede stropper med fine sløjfedetaljer på toppen af skuldrene.

Fuldend looket med vores smukke højtaljede Bianca hipster der har et klassisk snit med en let høj benudskæring, der klæder de fleste kropstyper.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
  • Produceret på en BSCI og WRAP certificeret fabrik
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Bikinien er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er godkendt vegansk af PETA og er både Oeko-Tex og GRS certificeret. Bianca bikini bandeau kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikinien har en normal pasform, den er størrelsessvarende, med justerbare brede stropper.

Se også vores flotte Rene badedragt, med høj benudskæring, og snore i hver side, der får badedragten til at krølle flot.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

 

Yderligere information

størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507551b
Varenummer 1507551a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...