Tøj / Badetøj / Bianca bikini hipsters

Bianca bikini hipsters

400,00 kr.

Den smukke bianca bikini hipster er lavet af blødt genanvendt polyester. Den er højtaljet med en klassisk benudskæring, bånd i taljen og kommer i et smukt grønt palmemønster. Denne højtaljede bikini trus vil klæde de fleste kropstyper – fuldend looket med vores bianca bikini bandeau.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bianca bikini hipsters er lavet af blødt genanvendt polyester. Den er højtaljet med en klassisk benudskæring, bånd i taljen og kommer i et smukt grønt palmemønster. Denne højtaljede bikini trus vil klæde de fleste kropstyper – fuldend looket med vores bianca bikini bandeau, den smukke matchede bikini top med brede stropper og fine sløjfedetaljer på toppen af skuldrene.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
  • Produceret på en BSCI og WRAP certificeret fabrik
  • Højtaljet med bånd i taljen
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

De er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er godkendt vegansk af PETA og er både Oeko-Tex og GRS certificeret. Bianca bikini hipsters kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikini trussen har normal pasform, den er størrelsessvarende med en flot høj talje og et bånd med sløjfe. Se også vores smukke manon badedragt, der har et asymmetrisk snit, en fin sløjfedetalje på den ene skulder og en let høj benudskæring.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507552b
Varenummer 1507552a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...