Tøj / Badetøj / Manon badedragt

Manon badedragt

800,00 kr.

Den elegante Manon badedragt er lavet af genanvendt polyester. Den har et asymmetrisk snit med en fin sløjfedetalje på den ene skulder og en flatterende let høj benudskæring. Manon badedragten er også perfekt som top, for eksempel sammen med vores Caroline bukser.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Manon badedragt er lavet af genanvendt polyester, har et asymmetrisk snit med en fin sløjfedetalje på den ene skulder. Badedragtens pasform er tætsiddende med en let høj benudskæring, der er flatterende og får dine ben til at syne længere.

Manon badedragten er også perfekt som top, for eksempel sammen med vores Caroline bukser af økologisk hør og bomuld, til lune sommeraftener.

Kvalitet og certificeringer

 • Lavet med genanvendte materialer
 • Godkendt vegansk af PETA
 • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
 • Tæt pasform og let høj benudskæring
 • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Badedragten er lavet af 94% genanvendt polyester og 6% elastan. Den er produceret i New Delhi i Indien, er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er desuden Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Manon badedragt kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Badedragten har en normal pasform og er uden bøjler. Den er størrelsessvarende, med en let høj benudskæring og så er skulderstroppen ikke justerbar. Se også den flotte klassiske Vanessa badedragt, med en dyb udskæring i ryggen.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507542c
Varenummer 1507542b
Varenummer 1507542d
Varenummer 1507542e
Varenummer 1507542a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Solcreme Sol de Ibiza miljøvenlig
  Fra 169,00 kr.

  Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

  Vælg muligheder
 • Plastikfri skraber shaver safety razor fra OmtænkPlastikfri skraber shaver safety razor fra Omtænk
  320,00 kr.

  En minimalistisk og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

  OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

  Vælg muligheder