Tøj / Badetøj / Manon bikini bra

Manon bikini bra

400,00 kr.

Flot og elegant Manon bikini bra i blødt genanvendt polyester. Den har skåle med høj apex, der har udtagelig vattering. Stropperne har fine sløjfedetaljer på skuldrene, og så er de justerbare bagpå.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Manon bikini bra er lavet i blødt genanvendt polyester, den er designet til være flot og elegant, samtidig med at den giver dig let støtte. Den har skåle med høj apex, der har udtagelig vattering. Stropperne har fine sløjfedetaljer på skuldrene, og så er de justerbare bagpå.

Fuldend looket med den moderne Manon bikini hipsters en flot bikini trus i blødt genanvendt polyester. Den har en let høj talje, der er behagelig og flatterende på mange kropstyper, og en lav benudskæring med udskårne detaljer og små sløjfer på hofterne.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
  • Produceret på en BSCI og WRAP certificeret fabrik
  • Medium hold og justerbare stropper
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Bikinien er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den udtagelige vattering er af 100% genanvendt polyester. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er godkendt vegansk af PETA og er både Oeko-Tex og GRS certificeret. Manon bikini bra kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose. Læs mere om Underprotections bæredygtige værdier her.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikinien har en normal pasform, den er størrelsessvarende med en gylden lukning bagpå. Den har medium hold og stropper, der er justerbare bagpå.

Se også vores flotte Bianca bikini bandeau med højtaljede hipsters i flot palmemønster.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

 

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507543a
Varenummer 1507543f

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...