Tøj / Badetøj / Manon bikini hipsters

Manon bikini hipsters

350,00 kr.

Moderne og elegant Manon bikini hipsters af blødt genanvendt polyester. Den har en let høj talje, der er behagelig og flatterende på mange kropstyper, og en lav benudskæring med udskårne detaljer og små sløjfer på hofterne.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Manon bikini hipsters er en flot og moderne bikini trus i blødt genanvendt polyester. Den har en let høj talje, der er behagelig og flatterende på mange kropstyper, og en lav benudskæring med udskårne detaljer og små sløjfer på hofterne.

Fuldend looket med den elegante Manon bikini bra, der er flot og behagelig samtidig med at den giver dig let støtte. Den har skåle med høj apex, der har udtagelig vattering. Stropperne er  justerbare bagpå, og så har de fine sløjfedetaljer på skuldrene, der matcher Manon bikini hipsters.

Kvalitet og certificeringer

 • Lavet med genanvendte materialer
 • Godkendt vegansk af PETA
 • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
 • Flatterende let høj talje og lav benudskæring
 • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Bikinitrussen er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er godkendt vegansk af PETA og er både Oeko-Tex og GRS certificeret. Manon bikini hipsters kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose. Læs mere om Underprotections bæredygtige værdier her.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikinitrussen har en normal pasform, den er størrelsessvarende med en let høj talje og lav benudsæring.

Se også vores flotte Bianca bikini bandeau med højtaljede hipsters i flot palmemønster.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507554b
Varenummer 1507554d
Varenummer 1507554c
Varenummer 1507554e
Varenummer 1507554a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • håndklæde økologisk bomuld organic company
  445,00 kr.

  Håndklæde i økologisk bomuld er lavet af 100% GOTS-certificeret bomuld og har en frotté-side og en tætvævet side. Det er blødt og lækkert, har en god absorberingsevne og kommer i tre smukke farver – der passer til de fleste badeværelser.

  Vælg muligheder
 • Solcreme Sol de Ibiza miljøvenlig
  Fra 169,00 kr.

  Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

  Vælg muligheder
 • Plastikfri skraber shaver safety razor fra OmtænkPlastikfri skraber shaver safety razor fra Omtænk
  320,00 kr.

  En minimalistisk og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

  OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

  Vælg muligheder