Tøj / Badetøj / Rene badedragt

Rene badedragt

800,00 kr.

Smuk badedragt i genanvendt polyester. Rene badedragten har høj benudskæring, smalle stopper, der krydser på ryggen og snore i hver side, der får badedragten til at krølle flot. Brug også badedragten sammen med vores Caroline bukser af økologisk hør og bomuld, til lune sommeraftener.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Rene badedragten er lavet af genanvendt polyester og har tynde justerbare stropper. Der er snore i hver side af badedragten, som kan stramme badedragten ind, og får den til at krølle flot i hver side. Rene badedragten er også perfekt som top, for eksempel sammen med vores Caroline bukser af økologisk hør og bomuld, til lune sommeraftener.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
  • Produceret på en BSCI og WRAP certificeret fabrik
  • Smuk badedragt uden bøjler
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Badedragten er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er desuden Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Rene badedragt kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Badedragten har en normal pasform og er uden bøjler. Den er størrelsessvarende, med en høj benudskæring og så er skulderstropperne justerbare. Se også den flotte klassiske Vanessa badedragt, med en dyb udskæring i ryggen.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507550a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...