Tøj / Badetøj / Vanessa badedragt

Vanessa badedragt

Fra 800,00 kr.

Den smukke Vanessa badedragt er stilren og simpel. Badedragten er lavet i genanvendt polyester og elastan. Smuk som badedragt eller som overdel til jeans.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Vanessa badedragt er lavet af genanvendt polyester, har en smuk dyb udskæring i ryggen, smalle justerbare stropper og normal benudskæring – en pasform der er flatterende på mange kropstyper. Den klassiske sorte variant er elegant både på ferien eller som top til hverdag og festlige anledninger.

Badedragten findes i klassisk sort og i et smukt farverigt terrazzo print.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
  • Justerbare skulderstropper
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Badedragten er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret på en BSCI og WRAP certificeret fabrik i Kina. Den er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er desuden Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Vanessa badedragt kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Badedragten har en normal pasform og er uden bøjler. Den er størrelsessvarende, har justerbare skulderstropper og normal benudskæring. Se også den smukke manon badedragt, der har et asymmetrisk snit med en fin sløjfedetalje på den ene skulder.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Terrazzo

Varenummer 1507529f
Varenummer 1507529g
Varenummer 1507529i
Varenummer 1507529b
Varenummer 1507529a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...