Tøj / Badetøj / Vanessa bikini bandeau

Vanessa bikini bandeau

Fra 300,00 kr.

Smuk og enkel Vanessa bikini bandeau i enten sort eller farverigt terrazzo print. Den er af blødt genanvendt polyester, med en tæt pasform og indvendige silikone kanter, så toppen holdes på plads. Fuldend looket med vores matchende Vanessa bikini tanga for et flot strandlook, der er både feminint og sporty.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Vores Vanessa bikini bandeau er lavet af blødt genanvendt polyester, og kommer i sort og i et smukt farverigt terrazzo print. Toppen har udtagelig vattering og indvendige silikonekanter, der holder toppen på plads. Den udtagelige vattering er 100% genanvendt polyester.

Fuldend looket med vores matchende Vanessa bikini tanga for et flot strandlook, der er både feminint og sporty. Den har et retroinspireret snit med høj benudskæring, som fremhæver figuren.

Kvalitet og certificeringer

 • Lavet med genanvendte materialer
 • Godkendt vegansk af PETA
 • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
 • Tæt pasform med indvendige silikonekanter
 • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Vanessa bikini bandeau i terrazzo print: er lavet af 94% genanvendt polyester og 6% elastan. Den er produceret i New Delhi i Indien, er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er desuden Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Den kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vanessa bikini bandeau i sort: er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er desuden Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Den kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikinien er størrelsessvarende, med en tæt pasform og indvendige silikonekanter, så den holdes på plads. Vanessa bikini bandeau giver let støtte.

Se også den klassiske Vanessa badedragt i genanvendte materialer, med dyb ryg og smalle stropper, der ligeledes kommer i sort og det farverige terrazzo print.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Terrazzo print

Varenummer 1507555j
Varenummer 1507555e
Varenummer 1507555d
Varenummer 1507555c
Varenummer 1507555a
Varenummer 1507555i
Varenummer 1507555h

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Plastikfri skraber shaver safety razor fra OmtænkPlastikfri skraber shaver safety razor fra Omtænk
  320,00 kr.

  En minimalistisk og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

  OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

  Vælg muligheder
 • Solcreme Sol de Ibiza miljøvenlig
  Fra 169,00 kr.

  Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

  Vælg muligheder