Tøj / Badetøj / Vanessa bikini tanga

Vanessa bikini tanga

Fra 300,00 kr.

Den klassiske Vanessa bikini tanga af blødt genanvendt polyester. Den kommer i sort og i det fine farverige terrazzo print. Den har et smalt retroinspireret snit med høj benudskæring, som fremhæver figuren. Fuldend looket med vores Vanessa bikini bandeau for et sporty, flot og feminint strandlook.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Vanessa bikini tanga er en klassisk smal bikinitrusse, og er lavet af blødt genanvendt polyester. Den kommer i sort og i det fine farverige terrazzo print. Den har et smalt retroinspireret snit med høj benudskæring, som fremhæver figuren.

Fuldend looket med vores Vanessa bikini bandeau for et sporty, flot og feminint strandlook. Den matchende bikinitop har en tæt pasform og kommer med udtagelig vattering og indvendige silikonekanter, der holder toppen på plads. Den udtagelige vattering er 100% genanvendt polyester.

Kvalitet og certificeringer

 • Lavet med genanvendte materialer
 • Godkendt vegansk af PETA
 • Tekstilet er Oeko-Tex- samt GRS-certificeret
 • Smal bikinitrusse med høj benudskæring
 • Størrelsessvarende

Materialer og pleje

Vanessa bikini tanga i terrazzo print: er lavet af 94% genanvendt polyester og 6% elastan. Den er produceret i New Delhi i Indien, er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er desuden Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Den kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vanessa bikini tanga i sort: er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan. Den er produceret i Kina, på en BSCI og WRAP certificeret fabrik. Den genanvendte polyester er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er desuden Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Den kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bikinitrussen er størrelsessvarende, med en lav talje og flot høj benudskæring.

Se også vores smukke Bianca bikini bandeau og de højtaljede Bianca bikini hipsters af genanvendte materialer, der kommer i et flot grønt palmemønster.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Terrazzo print

Varenummer 1507556j
Varenummer 1507556f
Varenummer 1507556e
Varenummer 1507556d
Varenummer 1507556b
Varenummer 1507556a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Solcreme Sol de Ibiza miljøvenlig
  Fra 169,00 kr.

  Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

  Vælg muligheder