Tøj / Celine langærmet body

Celine langærmet body

600,00 kr.

Smuk og elegant Celine langærmet body fra danske Underprotection. Lavet af blød og åndbar TENCEL™ Lyocell. Den har en flot firkantet udskæring foran og kommer både i sort og hvid.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Celine langærmet body er blød, enkel og smuk. Den simple bodystocking er lavet i blød og åndbar jersey af TENCEL™ Lyocell kvalitet. Den har en smuk firkantet udskæring foran og en underdel med g-streng, så der ikke er synlige trussekanter. Brug Celine langærmet body til et par højtaljede Caroline bukser i økologisk hør og bomuld eller brug dem sammen med Celine leggings. Den findes både i sort og hvid.

Body’en tætsiddende og størrelsessvarende, har knaplukning forneden og en fin firkantet udskæring foran. Den er lavet af blød Jersey af 96% TENCEL™ Lyocell og 4% elastan, og bør vaskes ved 30 grader. Se også Celine shorts og Celine blusen.

Celine langærmet body

  • Tidsløst design og god kvalitet
  • Lavet af blød og lækker TENCEL™ Lyocell
  • Produceret på en SEDEX certificeret fabrik
  • Stoffet er vegansk og Oeko-tex certificeret

CERTIFICERINGER & OPRINDELSESLAND

Celine body er lavet i Portugal, på en SEDEX certificeret fabrik. Stoffet er godkendt vegansk af PETA og er Oeko-tex certificeret. Du kan læse om Tencel™ og andre materialer her

Se også vores andre smukke loungewear sæt – Fie i en flot grafisk print og Caroline i økologisk hør og bomuld.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Farver

Sort, Hvid

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507665i
Varenummer 1507665d

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...