Tøj / Fie bukser

Fie bukser

700,00 kr.

Fie bukser er et par behagelige og smukke bukser i blød lyocell. De kommer i et flot farverigt print, har en afslappet pasform, lommer og brede ben. Brug dem til hverdag, fest eller som flot loungewear derhjemme.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Fie bukser er et par behagelige og smukke bukser i blød lyocell satin. De kommer i et flot og farverigt grafisk print og har en afslappet pasform. Bukserne har bindebånd og elastik i taljen, brede ben og lommer. Brug Fie bukser sammen med en Celine langærmetCeline body eller fuldend sættet med den matchene Fie skjorte. Brug det til hverdag, fest eller som blødt og lækkert loungewear.

Bukserne er størrelsessvarende med en løs pasform, bindebånd og elastik i taljen, brede ben og lommer i siderne. Bukserne kan sættes både højt og lavt i taljen.

Blødt og behageligt loungewear

  • Lavet af 100% lyocell
  • Smukt efterårsprint i flotte farver
  • Produceret på en GOTS- og BSCI-certificeret fabrik
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Stoffet er både Oeko-Tex og GRS-certificeret

Materialer og vaskeanvisninger

Fie bukser er lavet af satin af 100% Lyocell, og kan vaskes ved 30°.

Vil du læse mere om lyocell, som bukserne er lavet af? Læs vores blogindlæg her.

Se også det kortærmede Fie-sæt, der består af shorts og skjorte, i det samme smukke print. De er hver især bløde og behagelige, og kan mikses med forskellige længder fra det andet sæt.

Certificeringer og oprindelsesland

De fine bukser er produceret i New Delhi, Indien på en GOTS- og BSCI-certificeret fabrik. De er godkendt vegansk af PETA. Stoffet er både Oeko-Tex og GRS-certificeret.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj og loungewear med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med, at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507613
Varenummer 1507613a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Fie-sæt lang Underprotection lyocell satin loungewear vegansk
1.200,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...