Tøj / Fie shorts

Fie shorts

500,00 kr.

Fie shorts i et smukt grafisk print, er bløde og behagelige. De er lavet af blød lyocell satin og kan fuldendes med Fie T-shirten. De har lommer i siderne og elastik samt bindebånd i taljen – brug til hverdag, fest eller til en hyggelig hjemmedag.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Fie shorts er et par behagelige og smukke shorts i blød lyocell satin. De har et flot og farverigt efterårsprint og en elegant og afslappet pasform. Fie shorts har lommer i siderne og elastik samt bindebånd i taljen. Brug de flotte shorts sammen med en Celine body, Celine top eller fuldend sættet med Fie kortærmet skjorte – både til hverdag, fest eller en hyggelig søndag på sofaen.

Shortsene er størrelsessvarende og har en afslappet pasform. Shortsene har elastik i taljen med bindebånd. og kan sættes både højt og lavt i taljen

Blødt og behageligt loungewear

  • Lavet af 100% lyocell
  • Smukt efterårsprint i flotte farver
  • Produceret på en GOTS- og BSCI-certificeret fabrik
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Stoffet er både Oeko-Tex og GRS-certificeret

Materialer og vaskeanvisninger

Fie shorts er lavet af satin af 100% Lyocell, og kan vaskes ved 30°.

Vil du læse mere om lyocell, som bukserne er lavet af? Læs vores blogindlæg her.

Se også det langærmede Fie-sæt, der består af bukser og skjorte, i det samme smukke print. De er hver især bløde og behagelige, og kan mikses med forskellige længder fra det andet sæt.

Certificeringer og oprindelsesland

De fine shorts er produceret i New Delhi, Indien på en GOTS- og BSCI-certificeret fabrik. De er godkendt vegansk af PETA. Stoffet er både Oeko-Tex og GRS-certificeret.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj og loungewear med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med, at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507616b
Varenummer 1507616a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Fie-sæt kort kortærmet skjorte underprotection vegansk nattøj GRS-certificeret
880,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...