Loungewear

Vores loungewear er behageligt tøj til hverdagen. Afslappet og behageligt, men samtidig flot og i høj kvalitet. Alt tøjet er lavet af materialer med fokus på miljøet, produktionen, holdbarheden og et stilrent design.

19 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper

  Aktive filtre

  Filter by Color

  Filter by Size

  Vælg pris


  Min Price:

  Max Price:

Blødt nattøj

I denne kategori finder du lækkert og behageligt nattøj af høj kvalitet. For os handler mere bæredygtigt tøj ikke bare om produktion, kvalitet og materialer det handler også rigtig meget om tøj du rent faktisk bruger, og kan bruge på mange forskellige måder. Derfor kan alle styles i denne kategori bruges i hjemmet en hyggelig søndag formiddag men kan også bruges med et par jeans, en bodystocking eller et par stiletter – eller på præcis den måde, der passer til dig.

Underprotection laver smukt dame nattøj, der er elegant og har et feminint udtryk. Alle de benyttede tekstiler er godkendt vegansk af PETA og Oeko-Tex certificerede. Vil du læse mere om de certificeringer du kan holde øje med, hvis du ønsker at støtte en mere miljøvenlig tøjproduktion? Læs vores blogindlæg her.

Nattøj, hverdagstøj eller festtøj til damer i gode materialer

Jane- og Fie sættet og hele Celine-serien er lavet af blød og åndbar TENCEL™ Lyocell. Alle styles kan bruges og styles på mange forskellige måder – i byen eller i hjemmet og har et flot klassisk udtryk.

Vil du læse mere om de materialer, der er brugt til at lave det behagelige Underprotection nattøj, så se vores blogindlæg her.