Tøj / Loungewear / Celine body

Celine body

500,00 kr.

Celine body er en simpel kortærmet body, med v udskærring for- og bagtil samt knaplukning i trussedelen. Den er lavet i Tencell Lyocell og findes i råhvid og sort.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Den simple Celine body er super blød, enkel og smuk. Den simple bodystocking er kortærmet, og er lavet i blød og åndbar jersey af TENCEL™ Lyocell kvalitet. Denne basic body har V-udskæring både foran og bagpå der, sammen med den klassiske brief underdel, udgør en komfortabel og elegant style. Kan kombineres med et par jeans, nederdel eller de smukke jane bukser. Findes både i råhvid og sort.

Body’en tætsiddende og størrelsessvarende, har knaplukning forneden og v-udskæring for- og bagtil. Den er lavet af blød Jersey af 96% TENCEL™ Lyocell og 4% elastan, og bør vaskes ved 30 grader.

Celine body

  • Tidsløst design og god kvalitet
  • Lavet af blød og lækker TENCEL™ Lyocell
  • Produceret på en SEDEX certificeret fabrik
  • Stoffet er vegansk og Oeko-tex certificeret

CERTIFICERINGER & OPRINDELSESLAND

Celine body er lavet i Portugal, på en SEDEX certificeret fabrik. Stoffet er godkendt vegansk af PETA og er Oeko-tex certificeret. Du kan læse om Tencel™ og andre materialer her

Du kan også få Celine langærmet eller som top.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Hvid

Varenummer 1507611j
Varenummer 1507611i
Varenummer 1507611f
Varenummer 1507611e
Varenummer 1507611a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...