Tøj / Loungewear / Celine langærmet

Celine langærmet

450,00 kr.

Celine langærmet er en enkel trøje i ribstruktur. Trøjen er lavet af TENCEL™ Lyocell, og er super blød og åndbar. Findes i råhvid og sort

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Den smukke og enkle Celine langærmet er en blød trøje. Den er enkel og åndbar i jersey af TENCEL™ Lyocell kvalitet. Blusen har en lækker rib struktur. Den er ideel – men ikke begrænset til de langsomme weekendmorgener, ellers brug den i din travle hverdag og føl dig elegant og komfortabel på en og samme tid. Kombiner den med de smukke jane bukser. Findes både i hvid og sort.

Blusen tætsiddende og størrelsessvarende. Den er lavet af blød Jersey af 96% TENCEL™ Lyocell og 4% elastan, og bør vaskes ved 30 grader.

Celine langærmet

  • Tidsløst design og god kvalitet
  • Lavet af blød og lækker TENCEL™ Lyocell
  • Produceret på en SEDEX certificeret fabrik
  • Stoffet er vegansk og Oeko-tex certificeret

CERTIFICERINGER & OPRINDELSESLAND

Celine langærmet er lavet i Portugal, på en SEDEX certificeret fabrik. Stoffet er godkendt vegansk af PETA og er Oeko-tex certificeret. Du kan læse om Tencel™ og andre materialer her

Du kan også få Celine top eller som bodystocking.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Farve

Sort, Hvid

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507609j
Varenummer 1507609f
Varenummer 1507609a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Celine-sæt lang TENCEL™ Lyocell Ubderprotection loungewear nattøj vegansk
720,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...