Skuldertasker

Vi har samlet forskellige skuldertasker til hverdagen og til festen. Alle taskerne er lavet af materialer med fokus på miljøet – økologisk bomuld eller genanvendte stofrester. Taskerne er af høj kvalitet og holder til mange års brug.

3 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper

  Aktive filtre

  Filter by Color

  Filter by Size

  Vælg pris


  Min Price:

  Max Price:

 • Skuldertaske Camille Kintobe vegansk genanvendte materialer dansk taskeSkuldertaske Camille Kintobe vegansk genanvendte materialer dansk taske
  599,00 kr.

  Skuldertaske Camille er en flot rummelig taske, der primært er lavet af genanvendte materialer. Danske Kintobe står bag den praktiske taske, der kan rumme alt det nødvendige når du er på farten. Tasken er vandtæt og kommer i to farver.

  Vælg muligheder
 • skuldertaske miles kintobe genanvendte materialer Udsolgt
  599,00 kr.

  Skuldertaske Miles er en smuk taske med et sporty look. Tasken er rummelig, så du kan have alt det nødvendige med dig, og så er den lavet af genanvendte materialer. Den findes i to flotte farver, og laves af danske Kintobe.

  Vælg muligheder
 • Økologisk indkøbsnet indkøbspose string bag fra Turtle bags i GOTS certificeret økologisk bomuld
  Fra 69,00 kr.

  String bag – eller net om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, og kan også bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 8 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

  Vælg muligheder