Tøj / Strømper og strømpebukser / No-show strømper i økologisk bomuld 2-pak

No-show strømper i økologisk bomuld 2-pak

99,00 kr.

No-show strømper i økologisk bomuld 2-pak fra Organic Basics er to sæt sorte korte sokker, der ikke er synlige når du for eksempel har sneakers på. De har små silikoneriller ved hælen, så sokkerne ikke falder ned, men holder sig oppe.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

No-show strømper i økologisk bomuld 2-pak fra Organic Basics er to sæt sorte korte sokker, der ikke er synlige når du for eksempel har sneakers på.

De er unisex og i GOTS-certificeret økologisk bomuld, med forstærkede zoner, der hvor der er hårdere slid. Dette er til for bedre og længere holdbarhed. Der er et felt med silikoneriller ved hælen, så sokkerne ikke falder ned, men bliver på plads og holder sig oppe.

Sokker i økologisk bomuld

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Bomulden er dyrket uden brug af skadelig kemi
  • Produceret under ordentlige forhold

Materialer og certificeringer

Strømperne er lavet af 80% GOTS økologisk bomuld, 18% polyamid, 2% elastan
De er ‘Organisk’ – altså økologisk, certificeret ved CU-licensnummer: 828242

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til disse strømper. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

No-show strømper i økologisk bomuld 2-pak er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn. Der er intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og så er de lavet med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne til de økologiske sokker her og lære mere om GOTS-certificeringen samt de andre certificeringer, der findes inden for tøjproduktion her.

Sokkerne er maskinvaskbare ved maksimum 40° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

De økologiske sokker er lavet i Tyrkiet.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse strømper forhindret 0,17 kg. CO2, forhindret 105 g. kemikalier og forhindret 8 g. affald at komme ud i naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelser

35-38, 39-42, 43-46

Varenummer 1507558c
Varenummer 1507558b
Varenummer 1507558a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...