Tøj / Strømper og strømpebukser / Tennissokker i økologisk bomuld

Tennissokker i økologisk bomuld

140,00 kr.

Lækre tennissokker i GOTS-certificeret økologisk bomuld fra Organic Basics. Sokkerne er af en blød og lækker kvalitet og med logo foran. De er blevet produceret med omtanke for mennesker og miljø, og kommer både i sort og hvid.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Tennissokker i økologisk bomuld fra Organic Basics er et sæt mellemlange tennisstrømper i GOTS-certificeret økologisk bomuld. De er af en lækker tyk kvalitet med Organic Basics logo foran. Der er strækstof i toppen af sokken og forstærkede zoner, der hvor der er hårdere slid. Dette er til for bedre og længere holdbarhed. De er bløde og lækre og kommer i både sort og hvid.

Økologiske strømper

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Bløde og lækre
  • Lavet under gode arbejdsvilkår
  • Blevet produceret med omtanke for mennesker og miljø

Materialer og certificeringer

Tennissokkerne er lavet af 75% GOTS økologisk bomuld, 23% genanvendt polyamid, 2% elastan
De økologiske sokker er certificeret ved CU-licensnummer: 828242

Se også vores almindelige mellemlange sorte strømper og fine stribede strømper i økologisk bomuld.

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til disse strømper. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Tennissokker i økologisk bomuld er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Vil du vide mere om materialerne, der er blevet brugt til sokkerne, kan du læse vores blogindlæg her. Du kan også lære mere om de forskellige certificeringer indenfor tøjproduktion her.

De økologiske sokker er maskinvaskbare ved maksimum 40° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Strømperne er lavet i Portugal – Se også de fine Boxers i økologisk bomuld 2-pak.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse strømper forhindret 0,19 kg. CO2, forhindret 231 g. kemikalier og forhindret 17 g. affald at komme ud i naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Farve

Hvid, Sort

Størrelser

35-38, 39-42, 43-46

Varenummer 1507661f
Varenummer 1507661e
Varenummer 1507661d
Varenummer 1507661c
Varenummer 1507661b
Varenummer 1507661a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...