Tøj / Sweatshirt I økologisk bomuld

Sweatshirt I økologisk bomuld

Fra 559,00 kr.

Den perfekte basis sweatshirt I 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Let cropped, rund halsudskæring og kommer i smukke farver. Produceret under ordentlige forhold og godkendt vegansk af PETA.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Sweatshirt I økologisk bomuld fra Organic Basics i lækker kvalitet og 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Vores sweatshirt har rund halsudskæring, er let cropped og kommer i 4 smukke farver. Den kan styles og bruges på mange måder, og er et perfekt stykke basis tøj i din garderobe.

Økologisk sweatshirt

  • Lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Lækker kvalitet og flotte farver
  • Bomulden er dyrket uden brug af skadelig kemi
  • Produceret under ordentlige forhold
  • Vegansk godkendt af PETA

TerraToned – Naturlige farver

TerraToned er Organic Basics kollektion, hvor bomulden bliver farvet med naturlige materialer. Wood, Slate og Brick er alle tre blevet farvet med naturligt ikke spiseligt landbrugs- og urteaffald, der ellers ville være gået til spilde. Dette gøres ved at adskille de uspiselige materialer og forarbejde dem til farvestoffer.

Den flotte Brick farve er for eksempel opnået med naturlige ikke spiselige rester dannet ved sukkerekstraktion af rødbeder. Wood er blevet farvet med rester fra ekstraktion af rosmarinblade, der anvendes til naturlig fødevarekonservering. Slate farven er fremstillet af de resterende rester fra ekstraktion af palmetto-frugter, hvis primære anvendelse er til medicinske naturlægemidler.

Se de flotte T-shirts i økologisk bomuld, der kan findes i samme farver.

Materialer og certificeringer

Sweatshirt i økologisk bomuld er lavet af 100% GOTS økologisk bomuld. De er vegansk godkendt af PETA og økologiske, certificeret ved CU 1067589

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til disse. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Sweatshirt i økologisk bomuld er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Læs mere om materialerne her og lær mere om de forskellige certificeringer, der findes indenfor tøjproduktionen her.

Vores økologisk sweatshirt er maskinvaskbare ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Vores sweatshirt i økologisk bomuld er lavet i Portugal.

Se mere af Organic basics tøj, vi har både en behagelig trekants Bh, Hipster trusser i økologisk bomuld og flotte stribede strømper.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har vores økologisk sweatshirt forhindret 1,97 kg. CO2, forhindret 1050 g. kemikalier og sparet 77 L vand.

Organic Basic er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Farver

Wood, Slate, Brick, Grey

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507657m
Varenummer 1507657l
Varenummer 1507657r
Varenummer 1507657g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...