Tøj / T-shirt i økologisk bomuld

T-shirt i økologisk bomuld

369,00 kr.

T-shirt i økologisk bomuld i lækker kvalitet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Den perfekte basis T-shirt, der kommer i flere smukke stilrene farver.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

T-shirt i økologisk bomuld fra Organic Basics i lækker kvalitet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Kommer i 7 flotte stilrene farver, og er den perfekte basis T-shirt til din garderobe.

Økologisk T-shirt

 • Lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld
 • Lækker kvalitet og flotte farver
 • Bomulden er dyrket uden brug af skadelig kemi
 • Produceret under ordentlige forhold

Materialer og certificeringer

T-shirt i økologisk bomuld er lavet af 100% GOTS økologisk bomuld. De er økologisk, certificeret ved CU 1000127

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til disse. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

T-shirt i økologisk bomuld er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Læs mere om materialerne her og lær mere om de forskellige certificeringer, der findes indenfor tøjproduktionen her.

Vores økologisk T-shirt er maskinvaskbare ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

T-shirten er lavet i Portugal.

Se mere af Organic basics tøj, vi har både en behagelig trekants Bh, Hipster trusser i økologisk bomuld og flotte stribede strømper.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har vores økologiske T-shirt forhindret 0,65 kg. CO2, forhindret 345 g. kemikalier og forhindret 25 g. affald at komme ud i naturen.

Organic Basic er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Farve

Black, White, Soft Pink, Ocher

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507524j
Varenummer 1507524m
Varenummer 1507524o
Varenummer 1507524p
Varenummer 1507524q
Varenummer 1507524d
Varenummer 1507524r
Varenummer 1507524s
Varenummer 1507524t

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • bianca bikini bandeau underprotection genanvendt polyesterBianca bikini bandeau genanvendte materialer underprotection GRS-certificeret vegansk badetøj
  400,00 kr.

  Den flotte Bianca bikini bandeau af genanvendt polyester har brede stopper med sløjfedetaljer og et smukt grønt palmemønster. Den passer til de smukke højtaljede Bianca bikini Hipsters, der klæder de fleste kropstyper.

  Vælg muligheder
 • Caroline skjorte nattrøje økologisk bomuld økologisk hør nattøj Underprotection
  800,00 kr.

  Den smukke Caroline skjorte er den perfekte nattrøje – men kan også sagtens bruges over et par jeans. Skjorten er lavet af økologisk bomuld og økologisk hør, og findes i en klassisk fin lys blå og en creme hvid. Den har et elegant og feminint udtryk.

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser indira vegansk genanvendeligmenstruationstrusser indira vegansk
  300,00 kr.

  Menstruationstrusser Indira er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. De har smukke blonder, og kan absorbere op til 20 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder