Pung i overskudsstof

Fra 149,00 kr. 299,00 kr.

Nedsat

Pung i overskudsstof fra danske Etui er et unik produkt, da hver pung laves af deadstock-stof fra møbelproduktion. Pungen er perfekt til opbevaring af diverse sager i tasken.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507387 Kategorier: , Tags: , , , ,
Brands:Etui

Beskrivelse

Smuk pung i overskudsstof fra møbelproduktion. Stoffet er såkaldt ‘deadstock’, som er overskud fra tidligere møbelproduktioner. Du kan læse mere om deadstock og andre materialer her. De fine punge laves i de stofrester der findes, og der er derfor et begrænset udvalg af hver variant. Taskerne syes på en lille fabrik i Litauen.

Pungene laves i tykt møbelstof af 100% uld. Pungene har fyld af pladevat, bomuldsfor og en YKK lynlås. Tasken måler H 12 cm L 15 cm

Med en pung fra Etui får du en unik pung i tykt kvalitetsstof. Tasken er en perfekt unik gave til dig selv, din veninde eller mor.

Ud over pungene har vi også de fineste tasker i overskudsstof.

Etui er et dansk brand der laver tasker og andre accessories i overskudsstof fra møbelproduktion. Etui-produkterne produceres med kærlighed og omtanke for miljøet, og med tanke på, at bruge af de materialer, der allerede er produceret.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 12 × 15 cm
Farve

Rød, Mørk blå, Lys blå, Mørk brun, Stribet, Sand

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...