Tøj / Tasker / Skuldertaske i økologisk bomuld

Skuldertaske i økologisk bomuld

269,00 kr.

Den flotte store skuldertaske i økologisk bomuld er perfekt til det meste. De forskellige hanke og muligheden for at lukke den, gør den super praktisk til hverdagsbrug.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Skuldertaske i økologisk bomuld fra HAPS NORDIC. Den store taske i økologisk canvas er perfekt til det meste. Den er designet til at gøre livet lettere for dig og din familie. Tasken er perfekt som hverdagstaske, indkøbspose, som ledsager på rejser, til håndarbejdsprojekter eller sport.

Tasken har både korte hanke og en lang hank, for at du kan bruge den på den måde, det fungerer bedst for dig. Den praktiske taske har en snor til lukning af tasken, og kan foldes sammen, så den nemt kan opbevares.

Tasken findes i flere farver og mønstre. Du kan også se de fine multibags i enten lille eller stor fra Haps Nordic.

Tasken måler 43×53 cm, og kan vaskes i maskinen ved 30°C.

Brug for eksempel tasken på stranden eller i en tur i skoven og fyld den med genanvendelige drikkeflasker, madkasser og stasherbags med frugt, sandwich og grøntsager.

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og mindsker engangsforbruget.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Blå ternet, Blå, Blå stribet, Rød ternet, Rød, Rød stribet, Gul ternet, Sand ternet

Varenummer 1507370g
Varenummer 1507370d
Varenummer 1507370c
Varenummer 1507370b
Varenummer 1507370a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...